Durmadan en az 12 saat oynanacak oyun önerisi

Arkadaşlar hemen örnek vererek açıklayayım Bannerlord mesela ilk başladığımda sabah 9'da bir girmiştim. Şuradan asker toplayayım şunun paralı askeri olayım şununla savaşayım orduyu geliştireyim 30 olduk, 40 kişi olduk hop şu balta, şu yay derken imparatorlukta kıdemli filan oluyoruz derken bir baktım saat akşam 8 olmuş. Zaman akmış gitmiş böyle hissettirecek oyun lazım.

LoL Valorant CS Apex TFT gibi oyunlarda 1-2 elden sonra sıkılıyorum.

RDR 2- Witcher 3 gibi hikaye ağırlıklı sürekli ara sahne izlediğimiz oyunları da 2-3 saatten fazla oynayamıyorum başım ağrıyor hikayeyi takip etmekten.

Hikayenin basit veya kısa olduğu daha çok oynanışın ön planda olduğu oyunlar iyi gidiyor açıkçası. Mesela Titanfall 2 8-10 saatlik bir oyundu tek oturuşta bitirmiştim, hikaye basitti 30 dakika ara sahne izlemiyorduk durmadan.
Survival oyunlarda olabilir Subnautica oynarken de 8 saat geçmişti bir keresinde. Aynı şekilde Forest filanda tek oturuşta 8-10 saat oynatmıştı. Burada kritik nokta anlayacağınız üzere hikayeleri yok veya çok kısa daha çok oynanış önde, oyundaki serbestlikten dolayı role büründüğümüz, sıkmayacak türden varsa önerilerinizi bekliyorum.
Sistemim iyi her oyunu açar.
Metro serisi başlayabilirsin ilk oyun 8 diğeri 10 son oyun 25 saat ve üstü.
 
Saatlerce oynadım zamanında doyduk :)



2-3 gün izinliyim para yok dışarı çıkmaya :) yapabileceğim en iyi aktivite şu an oyun oynamak aylardır oyun oynamıyorum çalışmaktan dolayı.



Bitirdim hocam.



Zamanında bitirdim.



Aynı şekilde 150-200 saat oynadım doyduk :)



Oynadım hocam maalesef :(
Ets 2 'de 600 saatim var hâla doymadım. 😊
 

Yeni konular

Geri
Yukarı