Çözüldü DurmaPlay güvenilir bir servis midir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eeuqur

Centipat
Daha fazla  
Merhaba , yakın bir zaman içerisinde arkadaşıma hediye olarak Escape from Tarkov oyununu almak istiyorum.
Fiyat araştırması yaptım Durmaplay , G2A , Kinguin gibi sitelerden oyunu daha ucuz fiyata alabiliyoruz.
Durmaplay'den oyunu almak istiyorum ama güvenilirlik konusunda tereddütlerim var.
Durmaplay'den daha önce oyun alan arkadaşlar site hakkındaki fikirlerini söyleyebilirler mi ?

Çözüm
Kız arkadaşım zamanında hediye olarak almıştı o site üzerinden. Herhangi bir sorun yaşanmamıştı, tabii ayrıldığımızda oynamayı bırakana dek.

Cevapladığın için teşekkür ederim.
Durumuna üzüldüm hayatta bazen işler istediğin gibi gitmeyebiliyor.
Siteden geri dönüş aldım herhangi bir sorun olduğunda sorununuzu çözeriz dediler.

Fikirlerini belirten herkese teşekkür ederim. Oyunun siparişini verdikten sonra bu cevabı düzenleyeceğim.
Herkese iyi günler diliyorum.
Son iki senedir alışveriş yapmadım ancak daha öncesinden alışverişlerim olmuştu güvenilirdi bir sorun yaşamamıştım.

Daha önce birkaç kez kullandım sorun yaşamadım fakat son random key aldığımda kullanılmış çıktı site üzerinden desteğe ulaştım çözüme ulaşamadım.

Merhaba,

DurmaPlay - Şikayetvar burada şikayetler mevcut.
Verdiğin linke girip birkaç yorumu inceledim. Kullanıcılar bazı oyunlarda problem yaşamış ve ayrıca yeterli stok olmadığı için şikayet edenen insanlar da var. DurmaPlay'in sitesinde canlı destek ile ilgili bir buton mevcut ancak sipariş öncesinde sanırım soru soramıyoruz. Daha çok sipariş verildikten sonraki aşamalar için oluşturulmuş bir bölüm gibi duruyor.
Cevap verdiğin için teşekkür ederim.

Güvenilirdir hocam, sıkıntı yaşatmazlar.
Sorumu cevapladığın için teşekkür ederim fikrini dikkate alacağım.

Daha önce birkaç kez kullandım sorun yaşamadım fakat son random key aldığımda kullanılmış çıktı site üzerinden desteğe ulaştım çözüme ulaşamadım.
Soruma cevap verdiğin için teşekkür ederim.
Ben de böyle bir durum yaşanmasından korkuyorum.
Malum Tarkov pahalı bir oyun.DurmaPlay'in sitesinde canlı destek mevcut stok ile ilgili bilgi almak için mail atmayı denedim ama sanırım sadece mail botlarının bilgileri verilmiş.

Kız arkadaşım zamanında hediye olarak almıştı o site üzerinden. Herhangi bir sorun yaşanmamıştı, tabii ayrıldığımızda oynamayı bırakana dek.

Cevapladığın için teşekkür ederim.
Durumuna üzüldüm hayatta bazen işler istediğin gibi gitmeyebiliyor.
Siteden geri dönüş aldım herhangi bir sorun olduğunda sorununuzu çözeriz dediler.

Fikirlerini belirten herkese teşekkür ederim. Oyunun siparişini verdikten sonra bu cevabı düzenleyeceğim.
Herkese iyi günler diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Verdiğin linke girip birkaç yorumu inceledim. Kullanıcılar bazı oyunlarda problem yaşamış ve ayrıca yeterli stok olmadığı için şikayet edenen insanlar da var. DurmaPlay'in sitesinde canlı destek ile ilgili bir buton mevcut ancak sipariş öncesinde sanırım soru soramıyoruz. Daha çok sipariş verildikten sonraki aşamalar için oluşturulmuş bir bölüm gibi duruyor.
Cevap verdiğin için teşekkür ederim.

Sipariş öncesi canlı destekten sorular sorabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı