@Jira Bende makineme format atıldıktan sonra, Windows 10 Pro OEM anahtarı almak istiyorum.
Sende bu ürünü almışsın. Müsadenle 2 sorum olacak.
1- Ürünü Durmaplay'den Enpara kartımla alabilir miyim?
2- Durmaplay sitesinde ürünün açıklamsında şu ifade var: '' Windowsu tekrar kurmayı denetim masası Windows sıfırlama üzerinden yapmalısınız. Format / Fdisk attığınızda fiziksel temizlik yaptığınız için aynı kodu tekrar kullanamazsınız''
Bir sorun olursa diyelim, usb belleğim ile temiz format atamazmıyım yani? İlla dediği gibi: denetim masası Windows sıfırlama üzerinden yapmamız mı lazım?
1. Alabilirsin.
2. Yapabilirsin. Ben mesela aynı yerden aldım. Geçen USB ile temiz kurulum yaptım mesela. Hiçbir şey olmadı. Anakart değiştirmediğin sürece sıkıntı olmaz. Sen yine de keyini yazarsın bir yere.
1. Alabilirsin.
2. Yapabilirsin. Ben mesela aynı yerden aldım. Geçen USB ile temiz kurulum yaptım mesela. Hiçbir şey olmadı. Anakart değiştirmediğin sürece sıkıntı olmaz. Sen yine de keyini yazarsın bir yere.
1. Alabilirsin.
@Jira
Merhaba hocam. Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. 5 gündür makinemle uğraşıyorduk. Bu zaman zarfında netede giremedim. 2 gün önce format atıldı makineme. Dün, Durmaplay sitesine üye oldum ve dediğiniz gibi Enpara kartımla Windows 10 Pro OEM key aldım. Sitede extra güvenlik mi var hocam?
Durmaplay'de ödeme yaptıktan sonra, telefon yazmamı istedi. Kod göndermek için. Onay için sanırım.
Gelen kodu girdikten sonra, siparişlerim kısmında key gözüktü İlk sefer siteyi kullandığım için, size sormak istedim.
Ayrıca bu konu harici, forumda Güvenlik bölümün de bir konu açtım. Yeni format atıldığı için, ücretsiz program tavsiyenizi de almak isterim. Müsait bir zamanınızda önerinizi söylerseniz sevinirim hocam.