Durmaplay ve CoD MW

Hocam zamanında BF3 pre-order Rus key'i üzerinden yapmıştım ve oyun Rusça gelmişti. Bir süre İngilizce dil paketi beklemiştim. Aynı şeyi yaşama ihtimalim var mıdır?
Bende o zamanlarda almıştım. Dil paketi indiriyorduk vs. Burada battle.net ile alakalı bir durum var. Region kilidi vs olmadığı için eu sunucularına direkt olarak bağlanabiliyorsunuz. Oyunda dil seçimi yapılabiliyor. Ben henüz giremedim ancak 4 arkadaş aldık, dün geceden beri oynuyor hayırsızlar. Öyle birşey olsa muhakkak söylerlerdi. Ki aynı şekilde aylardır wow oynayan overwatch oynayan arkadaslar var.

Nasıl yani para iadesi karta mı yapılıyor ?

Adamlar orda yazmış isterseniz kartınıza iade, isterseniz site bakiyesi olarak %5 fazlasıyla verelim demişler. Sen yanlış anlamışsın.
Direkt olarak "karta iade" demiyor ki ama, "ödemiş olduğunuz tutarı iade edebiliriz (kaç ₺ yatırdıysan direkt iade edicek) ya da başka bir oyun alımında kullanmak isterseniz
Evet kart ile alışveriş yaptım çünkü.
Para iadesi gelince buraya bir not geçer misin rica etsem

kardeş vpn açıp, rusya üzerinden kayıt oldum. Oyunu alacagım zaman vpn açıp direk alıyormuyuz

Tabikide bilgilendiririm, bu arada bende yarın vpn ile alacağım lütfen bilen yardımcı olsun.

Durmaplay’den sadece NFS PAYBACK aldım. Ama ön siparişten değil. Koduda hemen dakikasında gönderdiler. Ön siparişten oyun alınmasını pek tavsiye etmem açıkçası.

COD MW oyununu Rusya üzerinden satın alırsak eğer normal Türkiye'den almış gibi Avrupa sunucularında sıkıntısız oynayabiliyor muyuz? Yani Türkiye veya Rusya'dan almanın bir farkı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…