Vamiret Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Ben daha demin DurmaPlay'den BF5 aldım. Ürün kodu geldi ve BF5 aldım. Şu an oyun bende var. Artık DurmaPlay bana herhangi bir sorun dolandırma cıkaramaz değil mi? Şu an kütüphanemde BF5 var.
Merhabalar. Ben daha demin DurmaPlay'den BF5 aldım. Ürün kodu geldi ve BF5 aldım. Şu an oyun bende var. Artık DurmaPlay bana herhangi bir sorun dolandırma cıkaramaz değil mi? Şu an kütüphanemde BF5 var.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 6 Nisan 2021 #2 Çokça satışı bulunan bir platform. Alırken bir sorun olmadıysa bu saatten sonra sorun olmasının imkanı yok. Sorun olmaz. Artı 2 Eksi
Çokça satışı bulunan bir platform. Alırken bir sorun olmadıysa bu saatten sonra sorun olmasının imkanı yok. Sorun olmaz.
KS KS Vamiret Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #3 Lintos dedi: Çokça satışı bulunan bir platform. Alırken bir sorun olmadıysa bu saatten sonra sorun olmasının imkanı yok. Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Lintos dedi: Çokça satışı bulunan bir platform. Alırken bir sorun olmadıysa bu saatten sonra sorun olmasının imkanı yok. Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkür ederim.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #4 Hayır, oradan bir siparişim olmuştu. Gayet hızlı ve güvenli. Artı 0 Eksi
Ansur Megapat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 780 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #5 Rahat edebilirsiniz. Zamanında çok kullandım orayı. Hızlı teslimatları var, soru sorduğunda hızlı dönüş yaparlardı. Artı 0 Eksi
Rahat edebilirsiniz. Zamanında çok kullandım orayı. Hızlı teslimatları var, soru sorduğunda hızlı dönüş yaparlardı.
3 37378 Megapat Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 354 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #6 DurmaPlay'den Dark Souls 3 almıştım. Bir sorun olmadı. Artı 0 Eksi
KS KS Vamiret Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #7 rasgelekullanici35 dedi: Hayır, oradan bir siparişim olmuştu. Gayet hızlı ve güvenli. Genişletmek için tıkla... Peki ben 115 lira verdim.Şöyle bir şey diyor Ansur dedi: Rahat edebilirsiniz. Zamanında çok kullandım orayı. Hızlı teslimatları var, soru sorduğunda hızlı dönüş yaparlardı. Genişletmek için tıkla... Vamiret dedi: Peki ben 115 lira verdim.Şöyle bir şey diyor Genişletmek için tıkla... Bu ne anlama geliyor. 37378 dedi: DurmaPlay'den Dark Souls 3 almıştım. Bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... 115 liraya aldım ama toplama harcama miktarı 229 lira diyor sebebi nedir? Son düzenleme: 6 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
rasgelekullanici35 dedi: Hayır, oradan bir siparişim olmuştu. Gayet hızlı ve güvenli. Genişletmek için tıkla... Peki ben 115 lira verdim.Şöyle bir şey diyor Ansur dedi: Rahat edebilirsiniz. Zamanında çok kullandım orayı. Hızlı teslimatları var, soru sorduğunda hızlı dönüş yaparlardı. Genişletmek için tıkla... Vamiret dedi: Peki ben 115 lira verdim.Şöyle bir şey diyor Genişletmek için tıkla... Bu ne anlama geliyor. 37378 dedi: DurmaPlay'den Dark Souls 3 almıştım. Bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... 115 liraya aldım ama toplama harcama miktarı 229 lira diyor sebebi nedir?