Durmaplay'den Windows 10 Almak

ali ahmet1

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba. Windows 8.1 kullanıyorum ve Windows 10'a geçmek istiyorum. Biraz araştırayım dedim. Durmaplay isimli sitede Windows 10 Professional 47.5 TL. Bu site güvenilir midir? Yorumlar oldukça olumlu ama Microsoft'un kendi mağazasında 1000 TL olan ürünün burada 47.5 TL olmasını anlayamadım. Bir de ürün açıklamasında yazana göre tek kullanımlık kod olduğu için ilerde format atarken kullanılmıyormuş. Bu ilerde sıkıntı çıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
OEM key olduğu için bu kadar ucuza satılabiliyor. Durmaplay güvenilir.
Format sonrasında kullanılamaz hale gelmez, ömür boyu kullanabilirsiniz.

Durmaplay güvenilirdir. Sayısız ürün aldım en ufak bir sıkıntı yaşatmadılar, bir keresinde aldığım ürünün anahtarı geç geldiği için onu bile müşteri memnuniyetine çevirmek adına sitelerinde aldığım bir üründe kullanabileceğim ücretsiz bonus vermişlerdi. Ufak ama ince bir hareket, en azından köprüyü geçene kadar deyip ilgilenmemezlik etmiyorlar yeri geliyor müsait iseler destekte veriyorlar. Fiyatları da kimi zaman gerçekten hesaplı oluyor denk getirir iseniz piyasaya göre uyguna alıyorsunuz.

Arkadaşların dediği gibi kesinlikle site güvenilir. Şu an için Windows 10 ücretsiz geçiş var. Orijinal Windows 8.1 kullanıyorsan hiç para vermeden ücretsiz yükseltebilirsin.

OEM olduğu için fiyatı makul. Vatan Bilgisayar gibi mağazalardan veya herhangi bir mağazadan Windows yüklü bir bilgisayar aldığınızda cihazın üzerinde yapıştırılmış Windows Key etiketi vardır. Bu etikette Örneğin, Window 10 Home OEM yazar. Yani orjinal Windows.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı