Duş Jeli ve deodorant önerisi

OzelHaber

Hectopat
Merhabalar, bir erkek olarak sizlerden bir duş jeli ve deodorant önerisi istiyorum. Roll on da olur, fark etmez. Duş jelinden beklediğim ferahlatması, güzel kokusu ama abartı olmasın yani parfümün önüne geçmesin. Deodorant veya roll-on da ter kokusunu önlesin, ferah koksun yeter benim için. Denediğiniz, tavsiye ettiğiniz ürünler varsa önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nivea Derma Control bu roll-onu kesinlikle denemeniz gerek diğerlerine göre biraz daha pahalı sanırım ama kampanyalar falan uyguna geliyor ayrıca ferah yerine biraz daha tatlı bir kokusu var lakin terlemeyi diğer markalardan çok daha iyi önlüyor.

Roll on yerine stick öneririm daha etkili Old Spice Captain stick.
Hocam onu gördüm sizde varsa nasıl bir kokusu var ve kaç saat etkisi var ayrıca kokusu çok baskın mı baskın olmasını istemiyorum.

Nivea Derma Control bu roll-onu kesinlikle denemeniz gerek diğerlerine göre biraz daha pahalı sanırım ama kampanyalar falan uyguna geliyor ayrıca ferah yerine biraz daha tatlı bir kokusu var lakin terlemeyi diğer markalardan çok daha iyi önlüyor.
Sağ olun hocam değerlendireceğim.

Axe'ın duş jellerinin hepsi güzel ama bence en iyisi turuncu olan deodorant olarak ise Rexona invisible 72 saat veya Old Spice Epic Legend ama Old Spice alacaksan deodorant alma roll on al o daha kalıcı.
Axe'ın duş jellerine baktım hocam sizin turuncu dediğiniz vanilyalı olan mı ona bakmıştım mağazada ama kırmızı daha fresh gelmişti bir tık daha öyle istiyorum.

Hocam onu gördüm sizde varsa nasıl bir kokusu var ve kaç saat etkisi var ayrıca kokusu çok baskın mı baskın olmasını istemiyorum.
Evet bayadır kullanıyorum bence kokusu gayet hoş ferahlatıcı kimisi tıraş losyonuna benzetmiş hafif bir andırıyor ama ikisinin de özünde ferahlık amacı olduğu için pek yadırgamaya gerek yok antiperspirant bir ürün değil o yüzden ter kokusunu bastırmayı amaçlayan bir ürün eğer ter kokusunu nötralize etmek istiyorsanız Nivea Black White Stick öneririm bu da var bende kokusu yok gibi ama ter kokusunu önlüyor.

Evet bayadır kullanıyorum bence kokusu gayet hoş ferahlatıcı kimisi tıraş losyonuna benzetmiş hafif bir andırıyor ama ikisinin de özünde ferahlık amacı olduğu için pek yadırgamaya gerek yok antiperspirant bir ürün değil o yüzden ter kokusunu bastırmayı amaçlayan bir ürün eğer ter kokusunu nötralize etmek istiyorsanız Nivea Black White Stick öneririm bu da var bende kokusu yok gibi ama ter kokusunu önlüyor.
Hocam sizde captain mı var yoksa başka model mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı