Merhaba, oncelikle alacagimdan degil onu belirtmek isterim. Sizce duster mi yoksa Chery (Tiggo8 Pro haric) mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Full paketi sanirsam full Hybrid, alt paketler de mild hybrid diye biliyorum.Dusterlar da mı elektrikli?
Duzeltme: 1.6 motor olanlar full hybrid diye duydum.Full paketi sanirsam full Hybrid, alt paketler de mild hybrid diye biliyorum.
Tiggo 8 pro haric demistim hocam, daha dogrusu pro max diyecektim. Fiyat olarak da uzaklar zaten.Tiggo 8 Pro D-Suv. Dacia Duster ile rakip değiller.
Elbette hocam, Tiggo7 pro kullanma firsatim oldu, gayet konforlu ve performansliydi. Duster'i sevme nedenim altinin yuksekligi ve araziye elverisli bir arac olmasi.Çok gezeceksem Duster seçerim yakıt ekonomisinden ötürü.
Keyfimle binmek istersem kompakt olarak Omoda 5, konfor olarak Tiggo 7 PRO daha mantıklı.
Tiggo 8 pro haric demistim hocam, daha dogrusu pro max diyecektim. Fiyat olarak da uzaklar zaten.
Elbette hocam, Tiggo7 pro kullanma firsatim oldu, gayet konforlu ve performansliydi. Duster'i sevme nedenim altinin yuksekligi ve araziye elverisli bir arac olmasi.
Guzel araclar hocam, gule gule kullanin.Araziye elverişli cidden. Ben de Tiggo 8 PRO kullanıcısyım. Chery beklentilerimi aştı doğrusu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.