Tokiler
Decipat
- Makaleler
- 1
hemen gözle görülür bir şey olmayabilir. antivirüsle taranması lazım telefonun.Açtım,bir şey olmadı .d,?
hemen gözle görülür bir şey olmayabilir. antivirüsle taranması lazım telefonun.Açtım,bir şey olmadı .d,?
Siz anlatmadınız, Webtekno'da yazılan şeyi kopyalıyorsanız bile link vermelisiniz.Nasıl yüklenir onu da yazıda anlattım.
Güzel bir anti-virüs uygulaması öner o zaman.hemen gözle görülür bir şey olmayabilir. antivirüsle taranması lazım telefonun.
Antivirüse falan gerek yok, saçma yorumlar, rehberde zaten bunun APK şeklinde ineceği söyleniyor, haberde anlatılanları takip edip rahatça kurabilirsiniz.Güzel bir anti-virüs uygulaması öner o zaman.
ben android kullanmadım hiç. Bilemem.Güzel bir anti-virüs uygulaması öner o zaman.
Siz anlatmadınız, Webtekno'da yazılan şeyi kopyalıyorsanız bile link vermelisiniz.
Ben de yetkililere bıraktım. Üslubunuzu koruyun. Konu içerisinde yazıda link ekli olabilir bu oradan kopyala-yapıştır yapmanızı haklı çıkarmıyor.Bende zaten konu sahibi benim demedim? Yazıları tekrar okuyun derim yazı olarak anlattım dedim konu sahibi benim demedim? Önce cümlelerde neyi anlatılmak istediğini öğrenin.
Link verilip ya da verilmeyeceğine yetkili kişiler varken bu sorumluluk size düşmez.
Konu içerisinde yazıda link ekli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.