Duvara Bayrak Nasıl Asılır?

owenjaw

Decapat
Duvarıma bayrak asmak istiyorum ama nasıl asarım bilmiyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Hocam biraz bayrağa saygısızlık olabilir bazı insanlar tarafından ama çivileyebilirsin.

Hocam eğer bayrak almadıysanız yapışkan stickerlı bayraklar var satılan ben kendi dolabıma yapistirmıştım 5 senedir aynı şekilde duruyor

Duvarıma bayrak asmak istiyorum ama nasıl asarım bilmiyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Cift taraflı bant kullanabilirsin. Şeffaf silikon ile sadece uç kısımlarına sürerekde yapabilirsin çok uğraşmim dersen koli bandı dene.

Bayrağın üst veya yan kısımlarına cırt cırtlı bant diktirebilirsin.

En son cırt cırtın diğerini de duvara çift taralı bant ile yapıştırıp asabilirsin.

Bayrağın sopa geçirecek yeri varsa plastik bir boru geçirip boruyu duvara vidalayın. Büyük bir bayraksa işe yarar. Küçükse konuda güzel yöntemler var.

Hocam bayrağın üstündeki yerde beyaz şerit gibi bir şey olması lazım onun içi delik ise oradan bir ip geçirip ipin uçlarını çiviye bağlayabilirsiniz.

Ben duvara ip çaktım ona taktım.
Niye saygısızlık olsun. Bant kullanmak daha mantıklı ev kendisinin değilse ama çivi çakılacaksa iki çivi arasına ip gerilebilir. İp de bayrağın beyaz ip deliğinden geçirilir güzel durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…