Duvarı ve masayı kaplamak mantıklı mı?

isocn5

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi bu arkadaki duvarı 3 boyutlu duvar kaplama ile masanın arkasında kalan kısmını kaplamayı dusunuyorum. Sizce güzel olur mu? Ekstra bir şey yapılabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_6749.png
    IMG_6749.png
    450,1 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_6748.png
    IMG_6748.png
    256 KB · Görüntüleme: 49
Hocam 3 boyurlu kaplamaları ben şahsen tavsiye etmiyorum. Eğer güzel bir ışıklandırma yapılmazsa gerçekten duvar kağıdından farkı kalmıyor. Bunun yerine Temu'dan çok güzel keçe ses sönümleyici altıgen kaplamalardan alıp uygulayabilirsiniz.

Beyaz gri siyah seçeneklerle dilediğiniz kombinasyonu da yapabilirsiniz.2 3 farklı çeşit alarak da. Sesinizin yankısı da azalacaktır.

Hocam 3 boyurlu kaplamaları ben şahsen tavsiye etmiyorum. Eğer güzel bir ışıklandırma yapılmazsa gerçekten duvar kağıdından farkı kalmıyor. Bunun yerine Temu'dan çok güzel keçe ses sönümleyici altıgen kaplamalardan alıp uygulayabilirsiniz.

Beyaz gri siyah seçeneklerle dilediğiniz kombinasyonu da yapabilirsiniz.2 3 farklı çeşit alarak da. Sesinizin yankısı da azalacaktır.
Işıklandırma yapacağım duvar tam düz olmadığı için kullanayım diorum 3 boyutlu

Işıklandırma yapacağım duvar tam düz olmadığı için kullanayım diorum 3 boyutlu
O zaman olur hocam. Dİlerseniz hepsi beyaz yerine yine beyazlı siyahlı kombinasyonlu yapın. Duvar renginiz koyu olduğu için Beyaz güzel bir kontrast verecektir ama. Tabi biraz beyaz ekipman ve dekorasyonlarla da desteklemeniz lazım daha hoş bir ambiyans yaratmak isterseniz.

O zaman olur hocam. Dİlerseniz hepsi beyaz yerine yine beyazlı siyahlı kombinasyonlu yapın. Duvar renginiz koyu olduğu için Beyaz güzel bir kontrast verecektir ama. Tabi biraz beyaz ekipman ve dekorasyonlarla da desteklemeniz lazım daha hoş bir ambiyans yaratmak isterseniz.
Bu eski bi fotograf mouse klavye vs rgb mekanik beyaz bide bu 3 boyutlu duvar paneli duvarın rengi gözükmez dimi yapıştırınca arkasında

Technopat Haberler

Geri
Yukarı