Duyarlılık!

Makaleler
1
Yer
Kâinat
Gerçekten çok sinirliyim. Ayrıca bu benim ilk videom. Hatam varsa kusura bakmayın fakat kendimi dökmezsem içimde kalırdı.

Umarım benimle aynı fikirde olan arkadaşlar vardır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

d harfini yazamayan öğrencisini döven öğretmen

Öncelikle video güzel olmuş. Konuyu güzel eleştirmişsin ama. Düşünürken havaya bakmak yerine, kameraya bakabilirsin. Ek olarak her cümleye başlarken ağzından çıpt çıpt diye ses geliyor.
Konuya gelirsek:

Bunlara öğretmen diyemeyiz. Öğretmen dediğin, öğrenci öğrenene kadar 50-100 kere anlatır.

Tombala gibi bir seçme yöntemiyle öğretmen seçiyorlar. Ne bekliyorsun bu tarz öğretmenlerden. Eğitim sistemimizde genel olarak sorun var. Öğretmeninden, öğrencisine sistem genel olarak bozuk. Birde Öğretmenlerin erken emekli olması gerektiğini düşünenlerdenim. Yaşlandıkça hiç çekilmez hal alanları var.

Artık diyecek bir şey yok. Ülkenin gittiği yol, yol değil. Artık herkes alıştı bu işlere. İnsan olduklarını bile belli edemiyorlar. Bunu dizilerden bile anlayabilirsin. Bunu önlemenin bir yolu da yok. Tabi Hitler gibi herkesi öldürelim dersek?

Haberleri ben de izlemiyorum. Belki bazen TRT World açarım önemli şeyleri dinlerim. Aslına bakarsan televizyonda izleyecek bir şey yok. Diziler desen bi' ayrı, haber desen haber nedir? RTÜK; küfür, erotik, alkol içeriklerini de yasaklamasa herkes ihtilal çıkaralım der artık.

Arkadaşlar sizi ne ilgilendirir yüzünün bebekliği veya konuşurken nereye baktığı, verilmek istenen mesaja odaklanın. Bebek yüzlüyüm gelin beni izleyin diye mi paylaşmış bu videoyu?

Söylediklerine birebir katılıyorum, bu ülkede sorun bitmiyor. Bir Mecidiyeköy - Taksim'e yolun düşerse yolda yarı bilinçli ağzından salyalar akarak yatan gençleri göreceksin. Yarısı para ister yarısı rahatsız eder. Arabanla kırmızı ışıkta durursun, üst model bir araç sahibiysen mutlaka rahatsız edilirsin. Evlenirsin düğün konvoyunda kavga çıkarırlar. Başı boş sokakta dolaşıp insanlara rahatsızlık veren tipler de çok. Ülkeye olmayan beyniyle bilmem kaç milyon Suriyeliyi de sıkıştırdılar, iyice yaşanmaz duruma geldi.

Ülkenin polisi mahkemesi önce sokakta huzuru sağlamalıdır. Sokakta jelibon satar gibi hap satıyorlar.
Dayak atmayan öğretmen getirseler bile yarın bir gün bu maddeye düşecek o çocuklardan bazıları, böyle bir gerçek de var. Bir daha video çekecek olursak bu sefer uyuşturucu madde kullanımına yüklen :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı