IX. Corleone
Hectopat
Selamlar, yaklaşık 1,5 sene önce sevgilimden ayrıldım ve o dönemlerde çok fazla duygu patlaması yaşadım, kendimi kaybettim. Tabii ki zamanla geçti bunlar fakat işin ilginç kısmı şu ki, o günden itibaren artık duygusal bir insan olmadığımı düşünüyorum. Kişiliğim tamamen değişti. Artık hiçbir şeye üzülemiyorum. Çok duygusal bir film izliyorum, gözüm sulanmıyor (eskiden duygulanırdım) ya da bir şey oluyor, empati yapamıyorum. Duygusal yaklaşamıyorum, sadece analitik ve mantıksal yaklaşıyorum ve bu ister istemez oluyor. Geçtiğimiz günlerde 16 yıllık bir dostum ile iletişimi kestim, buna bile zerre üzülmedim. Geçtiğimiz aylarda sevdiğim insanlarla iletişimi kestim, fakat yine üzülemiyorum. Bilmiyorum, bu iyi mi kötü mü? Ben bu durumdan çok rahatsız değilim açıkçası, duygusal olamamaktan, fakat yine de aklıma takıldı. Hiçbir şeyi kafaya takmıyorum; eskiden çok düşünürdüm, artık öyle değilim. Bir şey olursa pişmanlık duymuyorum, zaten olmuş bitmiş diyorum, çok rahatım. Anlamadım. Acaba bir anda duygu patlaması yaşayıp duygusal bir karmaşaya girdikten sonra duygusuz biri olma gibi bir durum var mıdır?