kendievrenimiyazıcam Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Aralık 2023 #11 Tugra07 dedi: Hayat, sen aklında senaryolar kurarken akıp giden şeydir. Aklındakilere çok takılma, yoksa kafayı yersin, anladığım kadarıyla zaten kurmaca şeyler, gerçek bile değil. Bu durumu daha dün yaşadım. Sadece aklıdankinin gerçek olmadığını bil yeter Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum, yani yüzlerce ihtimal içerisinde en kötü üç tanesini düşünüp gün boyu agresif ve depresif olmak resmen akıl işi değil. Tugra07 dedi: Duygularını bastırmayı da öğrenebilirsin, rasyonalist ol biraz Genişletmek için tıkla... Bir kaç kitap aldım bunun için okuyorum, umarım başarırım.
Tugra07 dedi: Hayat, sen aklında senaryolar kurarken akıp giden şeydir. Aklındakilere çok takılma, yoksa kafayı yersin, anladığım kadarıyla zaten kurmaca şeyler, gerçek bile değil. Bu durumu daha dün yaşadım. Sadece aklıdankinin gerçek olmadığını bil yeter Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum, yani yüzlerce ihtimal içerisinde en kötü üç tanesini düşünüp gün boyu agresif ve depresif olmak resmen akıl işi değil. Tugra07 dedi: Duygularını bastırmayı da öğrenebilirsin, rasyonalist ol biraz Genişletmek için tıkla... Bir kaç kitap aldım bunun için okuyorum, umarım başarırım.
Tugra07 Centipat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 461 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri i3 1005g1 / 4gb ram / intel uhd 620(128mb vram) Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #12 kendievrenimiyazıcam dedi: Kesinlikle katılıyorum, yani yüzlerce ihtimal içerisinde en kötü üç tanesini düşünüp gün boyu agresif ve depresif olmak resmen akıl işi değil. Genişletmek için tıkla... Doğru da oğlum sen kendi durumunu biliyorsun, çözümünü de biliyorsun hatta bana söylüyorsun, uygulasana o zaman kendievrenimiyazıcam dedi: Kesinlikle katılıyorum, yani yüzlerce ihtimal içerisinde en kötü üç tanesini düşünüp gün boyu agresif ve depresif olmak resmen akıl işi değil. Bir kaç kitap aldım bunun için okuyorum, umarım başarırım. Genişletmek için tıkla... Güzel, iyi okumalar
kendievrenimiyazıcam dedi: Kesinlikle katılıyorum, yani yüzlerce ihtimal içerisinde en kötü üç tanesini düşünüp gün boyu agresif ve depresif olmak resmen akıl işi değil. Genişletmek için tıkla... Doğru da oğlum sen kendi durumunu biliyorsun, çözümünü de biliyorsun hatta bana söylüyorsun, uygulasana o zaman kendievrenimiyazıcam dedi: Kesinlikle katılıyorum, yani yüzlerce ihtimal içerisinde en kötü üç tanesini düşünüp gün boyu agresif ve depresif olmak resmen akıl işi değil. Bir kaç kitap aldım bunun için okuyorum, umarım başarırım. Genişletmek için tıkla... Güzel, iyi okumalar
kendievrenimiyazıcam Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Aralık 2023 #13 Tugra07 dedi: Doğru da oğlum sen kendi durumunu biliyorsun, çözümünü de biliyorsun hatta bana söylüyorsun, uygulasana o zaman Güzel, iyi okumalar Genişletmek için tıkla... Ya işte amacım ek tavsiye almak, o yüzden yazdım. Belki benim gibi deneyimlemiş birisi vardır.
Tugra07 dedi: Doğru da oğlum sen kendi durumunu biliyorsun, çözümünü de biliyorsun hatta bana söylüyorsun, uygulasana o zaman Güzel, iyi okumalar Genişletmek için tıkla... Ya işte amacım ek tavsiye almak, o yüzden yazdım. Belki benim gibi deneyimlemiş birisi vardır.