Duyguların tükenmesi

  • Konuyu başlatan WolreaG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 164
Yarın 19 olacağım. Ailem oku devlete girdiğinde falan yararı olabilir dedi bölümümde bilgisayar programcılığı 2 yıllık. Ben askerlik geciksin diye de kaydımı sonlandırmadım, işi öğrenene kadar gitmemek istiyorum.

Kardeş Türkiye de yapacan 3 şey var ya okuyup memur olacaksın masa başı bir iş ya kendi işini kuracaksın ticaret işi yapacaksın ya da Avrupa'lı turis bir karı bulup evlenip yurt dışına gidecen bunun başka bir yolu yok yani anan baban general olsa boş onlarda bir yere kadar var tavsiyem türkiye'yi TERK etmeye bak ben mesala isviçreyi zorluyom bakalım pasaport 1 2 haftaya gelecek
 
Amaçsızlık kadar beter bir şey yok. Benimde amacım yok mesela hayata karşı ama Bir şeyler deniyorum işte. Seninde kendince bir şeyler denemen lazım, kendi kendini esir etmişsin hocam sen. Hayat bu kadar üzülmeye değecek bir şey değil valla bak. Hayat çok da ciddiye alınacak bir şey değil. Biraz düşünürsen anlarsın ne kadar ciddiyetsiz bir şey olduğunu. Ama yine bir şekilde yaşamamız lazım. Oyun oynuyorsan oradan bile amaç çıkarırsın, yaptığın her şeyden bir amaç çıkarabilirsin ama uğraşman lazım, yoksa kimse gelip de senin elinden tutmayacak yani. Kendini kurtaramadığın sürece insanlardan medet umma.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

  • RyrX

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı