Duygusuz olmak

Hamsi ismaH

Hectopat
Arkadaşlar, ben duygusuz biriyim. Kırılmıyorum, üzülmüyorum. Annem ölse ağlamam diyebilirim.
Şu an abim hasta ve acı çekiyor. Tabii ki ilgileniyorum, seviyorum ama duygularımda umurumda değil diyor. O ne isterse yaparım ama hiç üzüntü duyamıyorum. Sevdiğim insanlar olmalarına rağmen neden böyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce aşırı kırıcı ve psikolojik olarak sizi uzun süre boşluğa sürükleyen bir şey yaşadıysanız, arkadaş sayınız ve sosyalliğiniz az ise normal diyebilirim. Bahsettiğim şeyleri ben yaşadım bende sizin gibi olma yolunda ilerliyorum.

Arkadaşlar, ben duygusuz biriyim. Kırılmıyorum, üzülmüyorum. Annem ölse ağlamam diyebilirim.
Şu an abim hasta ve acı çekiyor. Tabii ki ilgileniyorum, seviyorum ama duygularımda umurumda değil diyor. O ne isterse yaparım ama hiç üzüntü duyamıyorum. Sevdiğim insanlar olmalarına rağmen neden böyle?

Aynı beni tarif ettin ama ben asosyalim o yüzden o yüzden duygusuz biriyim.

bende üzüntü ve ağlama duygumu kaybetmek istemişimdir hep

Hocam ben aslında kan görsem ağlarım fakat 1-2 yıl önce dayım vefat etti hiç ağlamadan gezdim oyun oynadım ama üzülüyorum fakat yani üzülmüyorumda anlamıyorum içimden o benim dayımdı öldü neden üzülmüyorsun diyorum fakat hala bir şey olmuyor.
Ben olsam ağlarım.Ama ağlamaktanda fayda gelmezki kardeş.Oyüzden ağlamaktan nefret ederim.(içime atmaktan daha da nefret ederim)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı