Duyguyla nasıl başa çıkılabilir?

Vivaldi12

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Girişimci
Gün geçmesin ki yine kalbim kırılmasın ve bir treni daha kaçırmayayım. Kızla flörtleşmemize rağmen ona teklif ettiğimde geç kaldığımı. Tercihimin o olduğunu ama benden ciddi bir karşılık alamayınca "diğer adamı" tercih etmiş. Fakat bu daha önce de oldu. Kızla konuşsam da teklif edeceğim hafta kız şehir değiştirmişti. Cevap bile alamamıştım. Şimdi de bu olay olunca yavaş yavaş neyi yanlış yaptığımı anlamaya başladım. Yavaş kalıyorum diyeceğim ama hep ucu ucuna kaçırmakta... Ahh, lanet olsun çok kötü hissettiriyor ya. Her şey çok iyi giderken, bana sevildiğimi hissettirirken birden böyle olması kötü oldu. Kızla arkadaş kalacağız dedik ama... Ne kadar şansım kalmış olabilir ki? Ya da kaldı mı* o ayrı bir soru. Asıl soru ise; bununla nasıl başa çıkabilirim. Hem çöktüm, hem kendime kızgınım.

Daha atik olabilirsin dostum ben mesela birkaç kez konuştuğum azıcık bir samimiyetim olan bir kızı buluşmaya çağırıyorum buluşmadada yapacağım şeyler belli zaten hayat senin mantalitene göre çok uzun değil azıcık samimiyetin varsa ne istediğini hareketlerinle belli etmen gerekir.

Hocam o kızın dediğine inandiysan başka lafım yok.
O kızlar seni oynatıyor aloo!
:D

Hocam oyaladığını düşünmüyorum. Karşılıklı olarak iyi ilerliyorduk. Daha atık olmalıydım 😔

Daha atik olabilirsin dostum ben mesela birkaç kez konuştuğum azıcık bir samimiyetim olan bir kızı buluşmaya çağırıyorum buluşmadada yapacağım şeyler belli zaten hayat senin mantalitene göre çok uzun değil azıcık samimiyetin varsa ne istediğini hareketlerinle belli etmen gerekir.

Haklısın. Sanırım daha önceki sorunda buydu. Teşekkürler.

Son durum: Arkadaş kalmaya karar verdik. Üzülsem ayrı, sevinsem ayrı. Hayatında kalmak istesem de bu şekilde olmayışı üzüyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı