DVD okuyucu sistemi yavaşlatıyor

Arkham knight

Centipat
Merhaba arkadaşlar yeni bir PC topladım. Anakartım ASUS B350 PLUS, işlemcim Ryzen 5 1600. işletim sistemim Win 10 Pro 64 Bit. DVD okuyucuyu SATA'ya bağladığım zaman bilgisayar şaka gibi ama 7-8 dakikada zorla açılıyor. DVD ROM'un kablosunu çıkartıp iptal ettiğim zaman 15-20 saniyede bilgisayar hazır konuma geliyor. Bu konuyla ilgili.
- DVD okuyucuyu anakart üzerindeki hangi SATA'ya taktığımın önemi ya da farkı var mı
- DVD okuyucu için PSU'dan çıkan güç kablosunun bir fark yaratması muhtemel mi?
- DVD okuyucumun arkasında master ya da slave yapabileceğim giriş yok.
- Son olarak DVD okuyucu arızalı olabilir mi şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar yeni bir PC topladım. Anakartım ASUS B350 PLUS, işlemcim Ryzen 5 1600. işletim sistemim Win 10 Pro 64 Bit. DVD okuyucuyu SATA'ya bağladığım zaman bilgisayar şaka gibi ama 7-8 dakikada zorla açılıyor. DVD ROM'un kablosunu çıkartıp iptal ettiğim zaman 15-20 saniyede bilgisayar hazır konuma geliyor. Bu konuyla ilgili.
- DVD okuyucuyu anakart üzerindeki hangi SATA'ya taktığımın önemi ya da farkı var mı
- DVD okuyucu için PSU'dan çıkan güç kablosunun bir fark yaratması muhtemel mi?
- DVD okuyucumun arkasında master ya da slave yapabileceğim giriş yok.
- Son olarak DVD okuyucu arızalı olabilir mi şimdiden teşekkürler.
DVD okuyucunuz da yüksel ihtimalle optik sorunu nedeniyle bu problemi yaşıyorsunuz. Ürün sıfırsa iade veya değişimini değilse yenisini almanızda yarar var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı