DVD Player önerisi

Negzi

Kilopat
Yer
Rize
İyi sosyaller arkadaşlar açıkçası internetten kaçak bir şekilde film, dizi izlemekten sıkıldım DVD Player almayı düşünüyorum da internette ki rakamlar 10-15k bundan çok daha ucuzunu bulabilir miyim? 1-2K civarında Max 3K. Hem koleksiyon yapıp hem de film izlemek için istiyorum. Bir de Blu-ray ve DVD Player birbirinden farklı bir şey midir yoksa aynı şey mi? CD'leri DVD mi önerirsiniz Blu-ray mavi disk mi? Çok bir bilgim yok bu konularda sadece film izlemek ve koleksiyonunu yapmak istiyorum. Eğer fiyatlar 10-15 arasında ise gerçekten DVD Player yerine PS4 CD'li sürüm almak daha mantıklı olmaz mı?

İyi sosyaller arkadaşlar açıkçası internetten kaçak bir şekilde film, dizi izlemekten sıkıldım DVD Player almayı düşünüyorum da internette ki rakamlar 10-15k bundan çok daha ucuzunu bulabilir miyim? 1-2K civarında Max 3K. Hem koleksiyon yapıp hem de film izlemek için istiyorum. Bir de Blu-ray ve DVD Player birbirinden farklı bir şey midir yoksa aynı şey mi? CD'leri DVD mi önerirsiniz Blu-ray mavi disk mi? Çok bir bilgim yok bu konularda sadece film izlemek ve koleksiyonunu yapmak istiyorum. Eğer fiyatlar 10-15 arasında ise gerçekten DVD Player yerine PS4 CD'li sürüm almak daha mantıklı olmaz mı?
Bu zamanda Blu-ray çok önermem alacaksan DVD player almanı öneririm. bluray hem çok pahalı, hem her türden aradığın içeriği bulamazsın kolay kolay. DVD Playerda birçok formattan içeriği izleyebilirsin ve aradığın birçok şeye daha kolay erişirsin yani CD' leri DVD öneririm. bu konuda sana tavsiyem bu. ek olarak bahsettiğin fiyat bandında kaliteli ve seni uzun yıllar götürecek DVD player önerim ise budur;

Link:

Bu da Blu-Ray ve DVD Player arasındaki farkı anlatan bir yazı, bence her açıdan şuan için DVD player seni uzun yıllar götürür.
Link:

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı