DVD-R Diskime Dosya Yazılmıyor

benim bir sorunum var pc olarak masaüstü lenova kullanıyorum.işletim sistemi win10 single kullanıyorum.dvd birşeyler yazdırmak istedigimde (disk yazdırırken bir hata oluştu.büyük ihtimalle disk kullanabilir degil.bu hatalargenelikle disk sürücü i,le uyumlyu degil veya düşük kaliteli ise oluşer)diye yazı cıkıyor ne yapmama gerekiyor.saygilar kolay gelsin
 
Üreticinizde DVD için Firmware varsa yükleyin. DVD boyutunu aşan bir şey yazıyorsanız olabilir, yazdırma programı kullanmadan Windows aracı kullanıyorsanız bu da etkiler. Çizik olan bir DVD kullanılıyor olabilir. DVD yazıcı ile aldığınız DVD hızı desteklenen hızda olmayabilir. Düşük hızda yazdırmayı deneyin ve sağlam bir yazma programı deneyin.
 
yardımlarınız icin teşekurler ama dvdimin fırwarelerini bulamiyorum acaba nereden bulabilirim

dvd fırmwre nereden bulabilir acaba
 
Son düzenleme:
DVD'nin yazma ömrü dolmuş veya ROM'u çıkartıp bakım yapman gerek. Bu ikisinden birisi.

Ek olarak performans almak için Xp kurarım mantığıyla düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun artık yavaştan 7'de bile uyumsuzluk sorunları yaşanıyorken Xp'de neredeyse çoğu program ve uygulama ya çalışmayacaktır, ya da stabil çalışmayacaktır. Eğer 2GB RAM varsa Win7HB, daha azsa Linux kurmanızı öneririm.
 

Geri
Yukarı