E Ege Kurnaz Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2019 #1 DVD+R (RW) diskim var nasıl biçimlendirebilirim?
Viktor R3znov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Temmuz 2019 #2 DVD-RW'ı biçimlendirmek derken? "Bilgisayar" penceresinde mi gözükmüyor? Artı 0 Eksi
KS KS E Ege Kurnaz Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2019 #3 Var, gözüküyor ama win xp iso yüklemiştim önceden şimdide biçimlendir dediğimde "windows biçimlendirmeyi bitiremedi" diyor. Artı 0 Eksi
Var, gözüküyor ama win xp iso yüklemiştim önceden şimdide biçimlendir dediğimde "windows biçimlendirmeyi bitiremedi" diyor.
S Silinen üye 210679 Ziyaretçi 2 Temmuz 2019 #4 Ege Kurnaz dedi: Var, gözüküyor ama win xp iso yüklemiştim önceden şimdide biçimlendir dediğimde "windows biçimlendirmeyi bitiremedi" diyor. Genişletmek için tıkla... Minitool Partition Wizard programını yükleyip format atmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Ege Kurnaz dedi: Var, gözüküyor ama win xp iso yüklemiştim önceden şimdide biçimlendir dediğimde "windows biçimlendirmeyi bitiremedi" diyor. Genişletmek için tıkla... Minitool Partition Wizard programını yükleyip format atmayı deneyin.
Heinz.Guderian Megapat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 530 Çözümler 4 2 Temmuz 2019 #5 DVD disklere bir şey yazdıktan sonra silemiyorsun. Düzenleme: Başlığı yeni farkettim. RW'ymiş. Artı 0 Eksi
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 2 Temmuz 2019 #6 DVD+R (RW) yanlış bir tanım. DVD+R mı DVD+RW mi? Artı 0 Eksi
KS KS E Ege Kurnaz Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2019 #7 Zayıf Zehir Hamsteri dedi: DVD+R (RW) yanlış bir tanım. DVD+R mı DVD+RW mi? Genişletmek için tıkla... "DVD+R" altında ise "RW" yazıyor. Artı 0 Eksi
Zayıf Zehir Hamsteri dedi: DVD+R (RW) yanlış bir tanım. DVD+R mı DVD+RW mi? Genişletmek için tıkla... "DVD+R" altında ise "RW" yazıyor.