DVD-RW'ı harici olarak kullanmak

Çağrı07

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar, dizüstü bilgisayarımda SSD kullanmak için söktüğüm Panasonic marka, UJ8E1ADAA1-B model bir DVD-RW'ım bulunuyor. Bunu harici olarak kullanmam sizce mümkün olabilir mi? Hangi boyutlarda kızak seçmeliyim anlamadım. 12.7mm sipariş vermek istemiştim ama satıcıya sorduğumda ürünün uyumlu olmadığını söyledi. Yardımcı olur musunuz lütfen?

Herkese iyi forumlar, dizüstü bilgisayarımda SSD kullanmak için söktüğüm Panasonic marka, UJ8E1ADAA1-B model bir DVD-RW'ım bulunuyor. Bunu harici olarak kullanmam sizce mümkün olabilir mi? Hangi boyutlarda kızak seçmeliyim anlamadım. 12.7mm sipariş vermek istemiştim ama satıcıya sorduğumda ürünün uyumlu olmadığını söyledi. Yardımcı olur musunuz lütfen?
Çıkarttığınız DVD-RW'nin kalınlığını ölçebilirsiniz. Aşağıdaki kablo ile de harici olarak kullanabilirsiniz.

Hocam 12.7mm olarak ölçtüm ama satın almak istediğim üründe kablo ve kasası dahil 43.90 iken sizin önerdiğiniz kablo 45 TL olunca SİZİN önerdiğiniz kabloyu tercih ettim. Belki de satıcı haklıdır diye düşünüyorum.

Hocam 12.7mm olarak ölçtüm ama satın almak istediğim üründe kablo ve kasası dahil 43.90 iken sizin önerdiğiniz kablo 45 TL olunca SİZİN önerdiğiniz kabloyu tercih ettim. Belki de satıcı haklıdır diye düşünüyorum.
Demek istediğini anlamadım. Eğer 12.7 mm ölçtüysen doğrudur. Satıcı uzaktan tahmin ediyor. Doğru ölçtüğüne eminsen kızağı 12.7 mm olarak alabilirsin. Benim önerdiğim kablo nispeten kaliteli bir kablo ama çok para vermek istemiyorsan başka da alabilirsin. Tek dikkat etmen gereken slim SATA'dan USB'ye olması.

Demek istediğini anlamadım. Eğer 12.7 mm ölçtüysen doğrudur. Satıcı uzaktan tahmin ediyor. Doğru ölçtüğüne eminsen kızağı 12.7 mm olarak alabilirsin. Benim önerdiğim kablo nispeten kaliteli bir kablo ama çok para vermek istemiyorsan başka da alabilirsin. Tek dikkat etmen gereken slim SATA'dan USB'ye olması.
Kablo kaliteli bir kablodur diye düşündüm, o yüzden fiyatı önemsemedi.
Herhalde uyumlu olacaktır. Siparişi verdim, birkaç gün içinde elimde olacak. Tekrar yazarım. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
@Berkay Davas hocam tekrar merhaba, ürün dün elime geçti ama size yazmayı unutmuşum, özür dilerim.
Ürün mükemmel uyum sağladı hocam, şuana kadar 7 DVD yazdırdım, okuma yazma sorunu olmadı.
Zaten ürünü almamda ki amaç Harici Harddiskimdeki film arşivimi DVD'ye yazmaktı. Şuan işimi görüyor. Çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı