DVD Yuvasına Takılan HDD'de %100 Disk Kullanımı

ihsansunman

Centipat
Laptopuma yeni bir SSD aldım. HDD'yi ise DVD kısmına taktım. Kurulumu tamamladım. SSD üzerinden Windows'u rahatlıkla kullanırken HDD kısmından en ufak bir işlem yapmak istediğimde CPU kullanımı ve Disk kullanımı %100 gözüküyor. PC kapanamıyor hatta. HDD üzerinde Linux da kurulu ve Linux'a geçiş yaptığımda sorunsuz kullanıyorum. Bu sorun neden olabilir? Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD Caddy üzerinde ayarlı düğme varsa diğer iki ayarda dene. Yoksa; şansını düğmeli ürünle deneyebilirsin.

HDD caddy dışında başka bir sorun olabilir mi diye de HDD'e ulaşmak istediğinde işlemci ve HDD'i kullanan başka bir program vb. bir şey var ise belki onu iptal etmen ya da başka ayar vermen de gerekiyor olabilir.

Merhaba, benzer bir probleme sahip olduğumdan yeni konu açmak istemedim. HDD caddy ile taktığım hdd aşırı yavaş çalışıyor. Saniyede byte'lar kopyalıyor megabyte göremedim bile adam akıllı. Sizce caddy'de bir problem olabilir mi veya bu kadar yavaşlaması normal midir ?

Aynı sorun bende de var. CPU0 kullanımı sürekli %100 yeni Caddy almadan çözemez miyiz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00