Çözüldü DVD'den Boot ederek Windows nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

427370

Hectopat
Bilgisayara format atacağım, şu anda sorunlu. Windows açılmıyor. BIOS'tan giriyorum. Nasıl format atarım, CD ile atacağım?

20210819_184035.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayara format atacağım, şu anda sorunlu. Windows açılmıyor. BIOS'tan giriyorum. Nasıl format atarım, CD ile atacağım?

Eki Görüntüle 1142661
Merhaba,
Boot menüsüne girerek DVD sürücüsünü ilk sıraya alın ve F10 yaparak kaydedip BIOS'tan çıkın. Bilgisayarın açılışı esnasında sizden bir tuşa basmanız istenirse klavyeden herhangi bir tuşa basarak DVD'den önyükleme yapılmasını sağlayın. Ayrıca bilgisayarın açılışında Boot menü için atanan tuşa basarak doğrudan önyükleme aygıtını seçebilirsiniz.
Kolay gelsin.

Eki Görüntüle 1142661
Merhaba,
Boot menüsüne girerek DVD sürücüsünü ilk sıraya alın ve F10 yaparak kaydedip BIOS'tan çıkın. Bilgisayarın açılışı esnasında sizden bir tuşa basmanız istenirse klavyeden herhangi bir tuşa basarak DVD'den önyükleme yapılmasını sağlayın. Ayrıca bilgisayarın açılışında Boot menü için atanan tuşa basarak doğrudan önyükleme aygıtını seçebilirsiniz.
Kolay gelsin.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı