Huawei Matepad SE 11 tekrar stoklara gelecek mi?

MatePad SE 11 modelinin 3-6 hafta içerisinde yeniden stoklara girmesi bekleniyor. Bu süre daha uzun ya da daha kısa olabilir. Sizler için yine de süreci kısaltmak adına bu stok talebini ilettim.

Forumdaki bilgi kirliliğini önlemek adına şunu netliğe kavuşturmak isterim, MatePad SE 11'de kullanılan Kirin 710A; bahsi geçen Galaxy J5 2016 cihazında kullanılan Snapdragon 410 işlemcisiyle kesinlikle yakın bir performans sergilemez, mimari olarak çok farklı işlemciler. Kirin 710A Snapdragon 410'a göre çok daha güçlü ve yeni nesil bir işlemcidir. Not tutmak, çizim yapmak, temel üretkenlik gibi iş yüklerini rahatça kaldıracak bir cihaz. Sentetik test sonuçları bu gibi cihazlarda performansı analiz etmek için her zaman doğru olmayabilir. MatePad SE 11'de hem Huawei'nin kendi işletim sistemi olan HarmonyOS hem de kendi işlemcileri olan Kirin 710A bulunuyor. Son nesil ve güçlü bir işlemci değil fakat tam da sizin bahsettiğiniz kullanım senaryoları için uygun bir cihaz. Not, çizim, dokuman uygulamalarında gayet akıcıdır, bu işlemci bir Android cihazda çalışsaydı akıcılık ve performans konusunda bir sorun hissedilebilirdi fakat HarmonyOS gibi oldukça optimize ve verimli çalışan bir işletim sisteminde size asla sorun yaşatmayacaktır. Arayüz deneyimi ve malzeme kalitesi bakımından da gayet iyi bir deneyim yaşayacaksınız, gönül rahatlığıyla bekleyebilirsiniz. Cihaz hakkında başka bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz.
J5 2016 olayı mübalağa. Ama çöp bir işlemci Kirin 710A. 2019'un giriş seviyesi işlemcisi. Akıcı olduğu falanda yok 2025 yılı için çağ dışı.

J5 2016 olayı mübalağa. Ama çöp bir işlemci Kirin 710A. 2019'un giriş seviyesi işlemcisi. Akıcı olduğu falanda yok 2025 yılı için çağ dışı.
Kirin 710A ambargo sonrası süreçte 2020 yılının ortalarında piyasaya sürülmüştür. MatePad SE 11, kullanıcının kalemle not tutma gibi taleplerini yüksek malzeme kalitesi, premium bir arayüz, akıcı bir kullanıcı deneyimiyle rahatça karşılayabilecek bir cihazdır. Ortada "işlemcinin yeni nesil bir işlemci olması" gibi bir iddia bulunmamaktadır. 2020'nin orta segment işlemcisi Kirin 710A; 2024'ün Haziran ayında tanıtılan MatePad SE 11 cihazında Huawei tarafından çizim, not tutma, sosyal medya kullanma, film izleme gibi temel kullanıcı işlemlerini sorunsuz yerine getirebileceği için tercih edilmiştir.

MatePad SE 11 modelinin 3-6 hafta içerisinde yeniden stoklara girmesi bekleniyor. Bu süre daha uzun ya da daha kısa olabilir. Sizler için yine de süreci kısaltmak adına bu stok talebini ilettim.

Forumdaki bilgi kirliliğini önlemek adına şunu netliğe kavuşturmak isterim, MatePad SE 11'de kullanılan Kirin 710a; bahsi geçen Galaxy J5 2016 cihazında kullanılan Snapdragon 410 işlemcisiyle kesinlikle yakın bir performans sergilemez, mimari olarak çok farklı işlemciler. Kirin 710a Snapdragon 410'a göre çok daha güçlü ve yeni nesil bir işlemcidir. Not tutmak, çizim yapmak, temel üretkenlik gibi iş yüklerini rahatça kaldıracak bir cihaz. Sentetik test sonuçları bu gibi cihazlarda performansı analiz etmek için her zaman doğru olmayabilir. MatePad SE 11'de hem Huawei'nin kendi işletim sistemi olan HarmonyOS hem de kendi işlemcileri olan Kirin 710a bulunuyor. Son nesil ve güçlü bir işlemci değil fakat tam da sizin bahsettiğiniz kullanım senaryoları için uygun bir cihaz. Not, çizim, doküman uygulamalarında gayet akıcıdır, bu işlemci bir Android cihazda çalışsaydı akıcılık ve performans konusunda bir sorun hissedilebilirdi fakat HarmonyOS gibi oldukça optimize ve verimli çalışan bir işletim sisteminde size asla sorun yaşatmayacaktır. Arayüz deneyimi ve malzeme kalitesi bakımından da gayet iyi bir deneyim yaşayacaksınız, gönül rahatlığıyla bekleyebilirsiniz. Cihaz hakkında başka bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Hocam çok teşekkürler uğraşınız için. Evet bende uzun süredir incelediğim ve araştırdığım için ihtiyaçlarımı karşılayacağını biliyorum. Çok şükür durumum yerinde istesem Honor Magic Pad2 de alabilirim ama kullanım senaryom değişmeyeceği için gerek duymuyorum. Stokları 1 hafta bekleyip en kötü 2.el 6. nesil bir iPad alıp çakma bir kalemle kullanacaktım ama bu mesajdan dolayı beklemeye karar verdim. Zaten acelem yok tamamen keyfi olarak alıyorum.

Hocam çok teşekkürler uğraşınız için. Evet bende uzun süredir incelediğim ve araştırdığım için ihtiyaçlarımı karşılayacağını biliyorum. Çok şükür durumum yerinde istesem Honor Magic Pad2 de alabilirim ama kullanım senaryom değişmeyeceği için gerek duymuyorum. Stokları 1 hafta bekleyip en kötü 2.el 6. nesil bir iPad alıp çakma bir kalemle kullanacaktım ama bu mesajdan dolayı beklemeye karar verdim. Zaten acelem yok tamamen keyfi olarak alıyorum.
Şu anda 15 bin TL'e üst seviye bir tablet var, 6 yıl günceleme garantiside sunuyor. En ideal tercih yapmış olursunuz. Atayım mi?

Yanıtınız için teşekkürler, yardımcı olabildiysem ne mutlu. Aklınıza takılan bir şey olursa yazmanız yeterli, burada olacağım.

Şu anda 15 bin TL'e üst seviye bir tablet var, 6 yıl güncelleme garantisi de sunuyor. En ideal tercih yapmış olursunuz. Atayım mi?

Honor Pad 10'dan bahsediyorsanız teşekkürler hocam zahmet etmeyin. Çoğu tableti inceledim hepsi birbirinden güzel özelliklere sahip ancak dediğim gibi tek amacım bir sürü defter taşımamak ve notlarımın bütün halde durması. Tableti daha önce arkadaşımda da denedim işlemcisi benim için bir sorun teşkil etmiyor.

Honor Pad 10'dan bahsediyorsanız teşekkürler hocam zahmet etmeyin. Çoğu tableti inceledim hepsi birbirinden güzel özelliklere sahip ancak dediğim gibi tek amacım bir sürü defter taşımamak ve notlarımın bütün halde durması. Tableti daha önce arkadaşımda da denedim işlemcisi benim için bir sorun teşkil etmiyor.
Poco Pad X1'den bahsediyorum. Oldukça kaliteli ve üst seviye bir tablet. Büyük ekran ve dana gibi batarya istenilirse Poco Pad M1'de alınır.

POCO Pad X1'den bahsediyorum. Oldukça kaliteli ve üst seviye bir tablet. Büyük ekran ve dana gibi batarya istenilirse POCO Pad m1'de alınır.

Hocam kalem de aldığımda bana 17000TL'ye gelmiş olacak. Zaten maksadım fazla para harcamamak. Geçtiğimiz yaz tatiline kadar iPhone 6s kullanıyordum benim performansla ilgili bir ihtiyacım yok emin olun :D.

Hocam kalem de aldığımda bana 17000TL'ye gelmiş olacak. Zaten maksadım fazla para harcamamak. Geçtiğimiz yaz tatiline kadar iPhone 6s kullanıyordum benim performansla ilgili bir ihtiyacım yok emin olun :D.
Poco Pad M1 ve bu kalemi toplamda 14.998 TL'e alabilirsiniz:
iPhone 6s güzel cihaz, 2025 yılında halâ hızlı. O tabletten çok daha iyidir emin olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı