- Makaleler
- 1
Daha fazla
J5 2016 olayı mübalağa. Ama çöp bir işlemci Kirin 710A. 2019'un giriş seviyesi işlemcisi. Akıcı olduğu falanda yok 2025 yılı için çağ dışı.MatePad SE 11 modelinin 3-6 hafta içerisinde yeniden stoklara girmesi bekleniyor. Bu süre daha uzun ya da daha kısa olabilir. Sizler için yine de süreci kısaltmak adına bu stok talebini ilettim.
Forumdaki bilgi kirliliğini önlemek adına şunu netliğe kavuşturmak isterim, MatePad SE 11'de kullanılan Kirin 710A; bahsi geçen Galaxy J5 2016 cihazında kullanılan Snapdragon 410 işlemcisiyle kesinlikle yakın bir performans sergilemez, mimari olarak çok farklı işlemciler. Kirin 710A Snapdragon 410'a göre çok daha güçlü ve yeni nesil bir işlemcidir. Not tutmak, çizim yapmak, temel üretkenlik gibi iş yüklerini rahatça kaldıracak bir cihaz. Sentetik test sonuçları bu gibi cihazlarda performansı analiz etmek için her zaman doğru olmayabilir. MatePad SE 11'de hem Huawei'nin kendi işletim sistemi olan HarmonyOS hem de kendi işlemcileri olan Kirin 710A bulunuyor. Son nesil ve güçlü bir işlemci değil fakat tam da sizin bahsettiğiniz kullanım senaryoları için uygun bir cihaz. Not, çizim, dokuman uygulamalarında gayet akıcıdır, bu işlemci bir Android cihazda çalışsaydı akıcılık ve performans konusunda bir sorun hissedilebilirdi fakat HarmonyOS gibi oldukça optimize ve verimli çalışan bir işletim sisteminde size asla sorun yaşatmayacaktır. Arayüz deneyimi ve malzeme kalitesi bakımından da gayet iyi bir deneyim yaşayacaksınız, gönül rahatlığıyla bekleyebilirsiniz. Cihaz hakkında başka bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz.