DVD'ye Dosya Yazdırırken "POWER CALIBRATION ERROR" Hatası

halloweise

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Eskişehir
UltraISO ile DVD'ye .iso dosyası yazmaya çalıştığımda aşağıda ki hatayı alıyorum. Farklı DVDler denedim, sorun yine aynı.

1587145854661.png

Windows'un kendi programıyla yazmaya çalıştığımda da yazmıyor. Neroyu'da denedim yine aynı hatayı alıyorum. İnternetten araştırdığımda gpedit.msc'den IMAPI'yi kapatmam söyleniyor ama IMAPI diye bir hizmet mevcut değil. Aynı şekilde HKEYCURRENTUSER'dan NOBURNDVD'yi kapatın denmiş, o da bende mevcut değil.

Farklı markalarda kaliteli boş medya kullanmayı deneyin, bu tür hataların en yaygın nedeni ucuz boş medyadır.

Daha düşük hızlarda yazdırmayı deneyin, yüksek derecede etkili bir yoldur.

IMAPI Service'ı devre dışı bırakın:

Denetim Masası -> Yönetimsel Araçlar -> Hizmetler'i başlatın. "IMAPI CD'ye Yazma COM Hizmeti" için tıklayın, sağ tıklayın ve özellikleri seçin.

Başlangıç Türünü Devre Dışı olarak değiştirin. Uygula deyin ve Yeniden Başlatın.

Farklı markalarda kaliteli boş medya kullanmayı deneyin, bu tür hataların en yaygın nedeni ucuz boş medyadır.

Daha düşük hızlarda yazdırmayı deneyin, yüksek derecede etkili bir yoldur.

IMAPI Service'ı devre dışı bırakın:

Denetim Masası -> Yönetimsel Araçlar -> Hizmetler'i başlatın. "IMAPI CD'ye Yazma COM Hizmeti" için tıklayın, sağ tıklayın ve özellikleri seçin.

Başlangıç Türünü Devre Dışı olarak değiştirin. Uygula deyin ve Yeniden Başlatın.

Konuyu düzenledim, dediğiniz ayar bende mevcut değil. Ayrıca 2x, 4x, 8x, 16x tüm yazdırma hızlarını denedim aynı hatayı alıyorum. 8-10 farklı boş DVD'de denedim, hepsinde aynı hatayı alıyorum. Verbatim ve Imagination marka 50'şer adet boş DVD'im var. İki markanın disklerinde de aynı hatayı alıyorum.

CD \ DVD yazma yazılımınızı en son sürüme güncellemeyi veya başka bir yazılım kullanmayı deneyin.

Writer'ınızın ürün yazılımını yükseltmeyi deneyin.

İkisini de yaptım sonuç aynı. Nero ve UltraISO denedim aynı hataları alıyorum. Driverlar güncel tek tek kontrol ettim.
Arkadaşlar bu konu biraz önemli benim için sorunun çözümünü bilen veya fikir belirtebilecek varsa yardımcı olursa sevinirim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı