DVI-D Ekran kartından VGA Monitörde Görüntü Almak

1cihan8

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GALAX GTX 1060 ekran kartım var DVI-D çıkışlı. Benim monitör ise Grundig sadece VGA çıkışı olan bir monitör. Önceki ekran kartım DVI-I çıkışlıydı küçük bir DVI-I to VGA dönüştürücü ile işi halletmiştim. Önceki kartım basit bir kart olduğu için pek önemsemedim. DVI-I ile DVI-D arasında fark var mı?

1. DVI-D to VGA dönüştürücü kullanan oldu mu yakın zamanda?
2. Dönüştürücü kullanmak ekran kartının performansı ve sağlığı açısından bir problem oluşturur mu?

Yaklaşık bir hafta öncesinde GT 1030 Ekran Kartı aldım ve bende VGA çıkışlı bir monitöre sahibim. bu pürüzü DVI to VGA dönüştürücü ile ortadan kaldırırım diye düşündüm lakin hiç görüntü alamadım. Biraz araştırmalarım sonucu Vatan Bilgisayar'dan aktif dönüştürücü almaya karar verdim(60₺ para verdim). Bu sayede görüntü alıyorum fakat ekran sürekli kararıp açılıyor. Yani şahsi düşüncem, ya HDMI çıkışlı bir monitör satın alacaksın ya da bunun gibi sorunlarla uğraşacaksın.

Yaklaşık bir hafta öncesinde GT 1030 Ekran Kartı aldım ve bende VGA çıkışlı bir monitöre sahibim. bu pürüzü DVI to VGA dönüştürücü ile ortadan kaldırırım diye düşündüm lakin hiç görüntü alamadım. Biraz araştırmalarım sonucu Vatan Bilgisayar'dan aktif dönüştürücü almaya karar verdim(60₺ para verdim). Bu sayede görüntü alıyorum fakat ekran sürekli kararıp açılıyor. Yani şahsi düşüncem, ya HDMI çıkışlı bir monitör satın alacaksın ya da bunun gibi sorunlarla uğraşacaksın.
Zaten büyük ihtimal öyle yapacağım. Moderatör'leri ben çözemedim bir ya. Konumun başlığını değiştirmişler sırf tık alsın diye her konunun başlığını değiştirip içinde hangi marka modeller geçiyorsa onu başlığa taşıyorlar. Başlığımı Grundig GR-18.5" WM1 vs Acer S191HQL 18.5" Monitör diye değiştirmişler. Konumun içeriğinin onunla alakası bile yok. Ben sadece bu iki model arasındaki farka göre yeni monitör almak istiyorum. Konuyla ilgili bir bilgin varsa yorumunu bekliyorum. Bir şeyler yazarsan sevinirim konu çok aşağıda kalmış.

Grundig GR-18.5" WM1 vs Acer S191HQL 18.5" Monitör

Zaten büyük ihtimal öyle yapacağım. Moderatör'leri ben çözemedim bir ya. Konumun başlığını değiştirmişler sırf tık alsın diye her konunun başlığını değiştirip içinde hangi marka modeller geçiyorsa onu başlığa taşıyorlar. Başlığımı Grundig GR-18.5" WM1 vs Acer S191HQL 18.5" Monitör diye değiştirmişler. Konumun içeriğinin onunla alakası bile yok. Ben sadece bu iki model arasındaki farka göre yeni monitör almak istiyorum. Konuyla ilgili bir bilgin varsa yorumunu bekliyorum. Bir şeyler yazarsan sevinirim konu çok aşağıda kalmış.

Grundig GR-18.5" WM1 vs Acer S191HQL 18.5" Monitör

Sonuçta monitörde de bir sürü özellik var, buna göre seçim yapmak gerekiyor. Monitör özelliklerine pek hakim olmadığım için yorum yapmaktan çekiniyorum aslında, yanlış yönlendirmek istemem. Konuya hakim olan birinin gelmesini bekleyelim. Yakın zamanda bende bir monitör düşünüyorum(Aktif dönüştürücünün düzgün çalışmamasından dolayı).

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı