Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar alacağım ekran kartının portu DVI-I(DUAL LİNK) ama monitörümün 2 çıkşı var birisi DVI-D (DUAL LİNK) diğeride VGA bir dönüştürücü şart mı ? Yoksa DVI-I DVI-D 'ye takılabiliyor mu ? Bir sıkıntı olur mu ?
Resimle göstereyim :
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Son bir sorum daha olacak. Bendeki kabloyu bugün incelerken fark ettim Monitördeki resim doğru. Bendeki kablonun ise ortasında iğne yokmuş. Peki kablolardaki farkların ne özelliği var ?
Hangi kablo daha iyi ? Yeni kablo almamda fayda var mı ? Yani yeni Dual link alırsam iyi olur mu ? Yoksa hiçbir fark yok mu ?