Esat Karaduman
Kilopat
Daha fazla
Olmaz fakat dönüştürücü alabilirsiniz. DVI-D (sl) to DVI-D (dl)
Fakat ekran kartından tam verim alamazsınız ama sıkıntı çıkarmaz. Kaliteli bir marka olsun yeter.
Bunlar DisplayPort. Ekran kartınızda varsa kullanın. HDMI'dan 2 kat daha iyidir.Monitörüm de böyle girişler var HDMI kablosu alsam taksam olur mu?
Bunlar Display Port. Ekran kartınızda varsa kullanın. HDMI'dan 2 kat daha iyidir.
Ekran kartında 4 tane DisplayPort çıkışı var. Display Port en iyi kablodur. Görüntüde Esporcuların tercihi..USB işareti var ama orada. Eğer dediğiniz gibiyse kablosu var mı?
Ekran kartı: RX570 4 GB Armor.
Ekran kartında 4 tane Display Port çıkışı var. Display Port en iyi kablodur. Görüntüde esporcuların tercihi.
Hmm, ben onu DP olarak gördüm. Monitörünüzde başka çıkışlar var mı?İnternetten baktımda Display Port çıkışlı monitörlere, girişlerin yanında işaret var bende USB işareti var farklı bir şey olmasın bendekiler.
Hmm, ben onu DP olarak gördüm. Monitörünüzde başka çıkışlar var mı?
Evet tam verim alınmıyor.Başka çıkış yok bugün bilgisayarcıya sordum oda USB dedi. Yani bu monitör yatacak, başka bir monitör daha var onda VGA çıkışı var dönüştürücü alacağım, 60 FPS görebilir miyim? Ekran kartından tam verim alınmadığı duymuştum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.