DVI-D to VGA nerede bulunur?

WarPower

Hectopat
Daha fazla  
Selamın aleyküm ben çift monitör kullanmak istiyorum. 1 adet DVI-I ve DVI-D mevcut DVI-I to VGA ile ilk monitörümü kullanıyorum fakat 2. montör pinsiz DVI-D dual link bunu rahat 15 bilgisayarcıyı gezdim fakat bulamadım. Nereden bulabilirim uygun fiyata?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dvi D - VGA dönüştürücüleri malesef neredeyse hiçbir bilgisayarcıda bulmanız mümkün değil bulsanızda muhtemelen 5 liralık çin malı çalışmayan mal alırsınız. Öncelikle Dvi D'yi Vga'ya dönüştürmek diğer dönüşümlerden daha farklı olduğu için aktif dönüştürücü bulmanız gerekiyor ve bunlarında fiyatları normal dönüştürücülere göre daha pahalıdır. Örneğin :
Dark DVI-D -VGA Aktif Dönüştürücü Kablo (DVI-D Erkek - VGA Fiyatı
Onun Yerine Eğer ekran kartınızda Displayport girişi varsa Displayport - VGA dönüştürücü öneririm şahsen kendi 2. monitörümde bunu kullanmaktayım :
Dark Display Port – Analog VGA Aktif Dönüştürücü Fiyatı

Bu 2 verdiğim linkten aldığınız taktirde bir sıkıntı yaşamadan kullanabilirsiniz. Bunlar dışında n11 vb. sitelerde düşük fiyatada Dvi -D dönüştürücüler var fakat ne olduğunu bilmediğim için tavsiye etmem.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı