DVI-ı Dual link kablo kaç Hz verir?

MrPabl0o

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Acer G236HLBBID 23" 5ms Full HD
Arkadaşlar formda DVI-D Dual link kablo 144 Hz verir demişsiniz, ben bu kabloyu alsam monitörün DVI-D Dual link girişine taksam diğer ucunu da ekran kartının DVI-ı Dual link girişine taksam 144 Hz verir mi? Ekran kartının girişi biraz daha farklı diye sordum.

Selamlar kankam, 144 hz verir demiş olabilirler çünkü 144 hz verenler var. Alacağın kablonun özelliklerine bakman gerekiyor. Bende 60 hz veren kablo vardı. Kısacası satın alacağın kablonun özelliklerinde 144 hz desteklediğini görmeden alma. Firmalar bazen yalan söylüyor, öyle bişeyde de iadeni iste derdim ama politikaları değiştirdiler. Elektronik alışverişte iade kargolarını da müşteri ödüyor artık. Varsa yakınlarda teknoloji mağzası, oradan faturalı şekilde al. İade alıp almadıklarını da sor. O şekilde deneyebilirsin.

hocam mediamarkt,vatan bilgisayar gibi yerlerde bulabilirmiyim bu kabloyu

hocam mediamarkt,vatan bilgisayar gibi yerlerde bulabilirmiyim bu kabloyu
Mediamarkt'tan emin değilim ama Vatan'da bulabileceğine inanıyorum. Orada deneyebilecekleri monitorlar varsa denemeyi rica edebilirsin. Bazen iyi insanlar denk geliyor.

Kargoyu müşterinin ödemesini içeren yönetmelik 1 Ocak 2026ya ertelendi. Henüz öyle bir durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…