Arkadaşlar bunu VGA monitöre dönüştürmek için hangi alet gerek? Ucuz yollu bir link bırakır mısınız?
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski ekran kartlarında çalışıyor. Ama yeni model ekran kartlarında dediğiniz gibi çalışmıyor.Aktif dönüştürücü almanız gerekiyor. O linkteki hiçbir işinize yaramaz.
Hanginiz dogru bilgi veriyor?Eski ekran kartlarında çalışıyor. Ama yeni model ekran kartlarında dediğiniz gibi çalışmıyor.
Arkadaşın dediği olay güncel ekran kartlarında benim attığım aparatın çalışmaması. Fakat gördüğüme göre senin ekran kartın eski model o aparatla çalışabilir.Hanginiz dogru bilgi veriyor?
Mümkün mertebe kesin bilği verebilirmisiniz ayriyetten ses iletme diyor kablolarda ses iletme mevzusu nedir? Ben görüntü alıp voltmenimi kasaya taksam ses gelmiyecek mi ekran kartıyla ne alakası varArkadaşın dediği olay güncel ekran kartlarında benim attığım aparatın çalışmaması. Fakat gördüğüme göre senin ekran kartın eski model o aparatla çalışabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.