DVI ile DVI-D Sorunu

image.jpg
DVI-I ile DVI-D arasında kaldıysan DVI-I'ı tercih ederim. Çünkü yukarıda gördüğün gibi DVI-I'da ekstra 4 tane pin var. Bu 4 pin Analog görüntü veriyor. Yani dönüştürücü ile DVI-I'yı VGA yapabilirsin.

Kısacası DVI-D ile de monitörünü DVI kablosu kullanarak bağlayabilirsin. Ama senin evinde VGA monitör varsa DVI-I girişine şunun gibi (S-Link Slx-136. Dvı 24+5 Erkek Den Vga Dişi Adaptör - Vatan Bilgisayar bir adaptör takarak VGA monitörünü kullanmaya devam edebilirsin. Bu arada DVI-I girişine DVI-D kablo takılabiliyor. Ama tam tersi olmuyor.

Kısacası DVI-D ile de monitörünü DVI kablosu kullanarak bağlayabilirsin. Ama senin evinde VGA monitör varsa DVI-I girişine şunun gibi (S-Link Slx-136. Dvı 24+5 Erkek Den Vga Dişi Adaptör - Vatan Bilgisayar bir adaptör takarak VGA monitörünü kullanmaya devam edebilirsin. Bu arada DVI-I girişine DVI-D kablo takılabiliyor. Ama tam tersi olmuyor.
Şimdi benim ekran kartım Sapphire Hd7850 Dual-X Oc Gddr5 2Gb 256Bit Amd Radeon Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Bu monitörü alabilirim , Aoc 23" i2369V Geniş Ekran Led ips Monitör - Vatan Bilgisayar

Demek istediğim ben hiç çevirici mevirici kullanmak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı