DVI Kablo Önerisi

Kerko

Decapat
Ekran Kartı: SAPPHİRE RX570 Nitro
Monitör: LG Flatron M2262D

Şuan HDMI kablo takılı fakat nedense bana görüntü bulanık geliyor DVI kablo kullansam sorun ortadan kalkar mı? Eski ekran kartımla kullandığım eski monitörün çözünürlüğü 1440x900 olmasına rağmen daha net geliyordu gözüme siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı?

Monitörden ya da ekran kartı menüsünden herhangi bir ayarlama yaptınız mı?

Ekranınız öyle süper keskin bir ekran değil ama rahatsız edecek bir kalitesizliği de olmamalı.

Bu arada, teoride ekran kartınız bütün çıkışlarında, aynı kaliteyi tutturabilecek kapasitede bir ekran kartı. Dolayısıyla bağlantı şekliniz bir fark yaratmamalı (çevirici kullanmadığınız sürece).

Monitörden ya da ekran kartı menüsünden herhangi bir ayarlama yaptınız mı?

Ekranınız öyle süper keskin bir ekran değil ama rahatsız edecek bir kalitesizliği de olmamalı.

Bu arada, teoride ekran kartınız bütün çıkışlarında, aynı kaliteyi tutturabilecek kapasitede bir ekran kartı. Dolayısıyla bağlantı şekliniz bir fark yaratmamalı (çevirici kullanmadığınız sürece).
Biraz araştırma yaptım genelde HDMI kablo olunca monitörün kendi ayarlarından bir takım ayarlar yapmak gerekiyormuş onları yapınca düzeldi ama beklediğim performans bu değil. DVI kablo kullansam daha fazla netlik elde edermiyim sizce? Çevirici falan kullanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı