DVI kaç Hz destekler?

zankee

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ekran kartımda DisplayPort DVI-I, DVI-D ve HDMI girişleri var. HDMI girişini kullanınca çizgiler çıkıyor o yüzden kullanmıyorum. Monitörümde ise VGA ve DVI-D girişi var. Hangi kabloyu almam daha iyi olur sizce? 1080p 75 Hz hangi girişten hangi kabloyla alabilirim? DVI-D ile alabilir miyim?

Monitörün 1080p'de 75Hz destekliyorsa evet alabilirsin. Desteklemiyorsa 1024x768 gibi çözünürlüklerde alabilirsin.
DVI girişli 1080P birkaç monitör geçti elime ama hiçbiri desteklemiyordu. 75HZ 1080P için HDMI şart gibi kalmış aklımda. Çözünürlük düşürme tecrübesini hiç denemeyin berbat bir şey.

DVI ekran kartına HDMI monitöre bağlı olmak üzere bir kablom var 2K 144Hz kullanıyorum. Ve eğer DisplayPort kullanma şansızın varsa kesinlikle DP kullanınç

DVI ekran kartına HDMI monitöre bağlı olmak üzere bir kablom var 2K 144Hz kullanıyorum. Ve eğer DisplayPort kullanma şansızın varsa kesinlikle DP kullanınç.

Şu anda kullandığım kablonun DVI ucu monitöre HDMI ucu ekran kartına bağlı. 75 Hz veriyor fakat 1080p seçeneği çözünürlüklerde gözükmüyor. En fazla 1440x900 oluyor çözünürlük. Bu kablodan mı kaynaklı. Kablo 24+1 DVI-D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı