DVI to DP ile 144Hz alınabilir mi?

HDMI 1.4 için demiştim ama tabloya göre 144Hz desteği bile var. Büyük ihtimalle monitöre HDMI 1.2 koydular.
Hiçbir yazında HDMI 1.4 için dediğin yazmıyor. Güzel kıvırmışsın. Böyle devam. Bi akıllı sensin monitörde HDMI 50000 desteği var ama kimsenin aklına gelmemiş bi senin aklına geldi ordan bağlamak biz boşuna dönüştürücülerle uğraşıyormuşuz. Nedir bu HDMI ısrarınız onu da çözemedim. "144Hz olmasa da 143,5Hz alabilir yine de deneyin" gibi laflarla insanların parasını yeterince çöpe attınız. Yeter.

Beyler bir ucu dvi bir ucu displayport olan kabloyla( herhangi bir dönüştürücü yok sadece kablo) 144 hz alınır mı ?

Arkadaşlar eski ekran kartım rx 580 den asus rog rtx 4070 güncelledim fakat benq zovie XL 2411 144hz monitörümden 60hz alıyorum. Sonra internetten DVI to DP kablo aldım => https://www.amazon.com.tr/dp/B00B2HOVAA?psc=1

ama yine 144 hz yada 120hz alamiyorum yanlıs kablo mu aldım acaba bakabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…