DVI to DVI veya DVI to HDMI kablo önerisi

ultramsx

Centipat
Daha fazla  
İyi günler. Monitörümde VGA ve DVI'ı Dual link girişleri mevcut. Ekran kartımda DVI'ı DVI-D ve 2 adet HDMI girişi bulunuyor. DVI to DVI kablosu mu alayım yoksa DVI to HDMI kablosu mu? Bir de ben DVI'i Dual link kablosu bulamadım internette, bir tane buldum o da Amazon'da ve 628TL diyordu. Bir kabloya o kadar para veremem, gereksiz bence. Bahsettiğim giriş bu:

dvı girişleri.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörde de Ekran kartında da DVI varsa DVI kullanabilirsin.

Alimde hem DVI to DVI hem de DVI to HDMI var ve tamamen aynı görüntü performansını veriyorlar. Ben daha güncel diye HDMI'ı kullanıyorum.

Ya DVI kablo buluyorumda sıkıntım 24+4 girişli olanı bulmaktı. Şöyle yaptım önce biraz araştırdım 24+4 girişe 24+1 kablo uyar mı diye baktım yapan kişilerde bir sorun olmadığını gördüm zaten monitörümde ses çıkışı yok o yüzden analog da olsa dijital de olsa benim için sadece görüntü önem arz ediyordu 24+1 kablo sipariş ettim geldiğinde deneyip sorun olup olmadığını buraya yazarım.

Sorun oldmu acaba
Monitörde:
DVI'ı (Dual link ) 24 +5
Ekran kartinda
DVI-D : 24 +1
Bulunuyor yardımcı olabilir misin?

YKA Dvı Kablo 1.5 metre 24+1
https://amzn.eu/d/baXPP6z
Sizce bu alinir mı
Bütçem Max 100 TL ve fazla da para harcamak istemiyorum.

Elimde 1030 var :(

2 yıldır vga to hdml kullandım artık dönüştürücü kullanmak istemiyorum:

Nedeni

Ekran gidip geliyor video atamadım site izin vermedi .

@ultramsx yardımcı olur musun kardeşim

Son düzenleme:
Sorun oldmu acaba.
Monitörde:
DVI'ı (Dual link ) 24 +5
Ekran kartinda.
DVI-D: 24 +1
Bulunuyor yardımcı olabilir misin?

Yka DVI kablo 1.5 metre 24+1
https://amzn.eu/d/baXPP6z
Sizce bu alınır mı?
Bütçem maksimum 100 TL ve fazla da para harcamak istemiyorum.

Elimde 1030 var :(

2 yıldır VGA to hdml kullandım artık dönüştürücü kullanmak istemiyorum:

Nedeni.

Ekran gidip geliyor video atamadım site izin vermedi.

@ultramsx yardımcı olur musun kardeşim.

İyi günler benim durumumda monitörümdeki DVI çıkışı sorunluydu (monitör eskiydi o yüzden çok şaşırmadım) VGA'dan HDMI'ya çevirici ile kullanıyordum. Donma-takılma, görültüde yırtılma, vs gibi herhangi bir sorun ile karşılaşmadım ama çok uzun vadede kullanmadım, yeni bilgisayar topladığımdan ötürü. 24+5 ile 24+1'i bağlayabilirsin bir sorun olacağını düşünmüyorum. N11 bakmanı öneririm Mobile özel indirim veriyordu ben dönüştürücü için hiç para ödememiştim bir kontrol etmenizde fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı