DVI To VGA dönüştürücü takınca ekran bulanık oluyor

Makaleler
21
Selamlar, O.C yapmak için pasif DVI to VGA aldım @Yener K. hocama güvenerek. Ancak ekran çok çok bulanık, Neden böyle oldu? Aslında seçeneklerde 1440x900 yoktu ancak ben özel çözünürlük girdim. Onun dışında DVI takılı olmasına rağmen NVIDIA, VGA diyor.

Bence dönüştürücü bozuk değil, sonuçta pasif dönüştürücü olduğu için içinde sadece metal parçalar var.

Yener hocamla aramızda geçen diyalog.

Son düzenleme:
Dönüştürücüden yapabilir. Yapmaz diye bir kural yok. Daha önce rastladım. DVI-I çıkışı pasif olarak dönüşebilir. Farklı bir dönüştürücüyle deneyebilirsiniz.

Hocam, bir de siz özel çözünürlük demişsiniz. Bu ayarları yaparken bazı noktalar vardı. GPU ölçeklendirme gibi. Uzun zamandır Nvidia kullanmıyorum. TV'de başıma gelmişti. AMD kart ile. Özel ayarlarla düzeltmiştim. Görüntü güzel olmuştu. Belki, basit bir yöntemle düzeltebilirsiniz.

Hocam, Nvidia denetim masasından, masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla olması gerekir. Buradan GPU ve ekran olarak deneyin.

Anladım. Bu dönüştürücü başımıza iş açtı. 1440X900 seçeneği var mı? En ve boy oranları nasıl?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı