DVI to VGA monitör siyah kare sorunu

ümmeet.k

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese salamlar. Konu başlağında da dediğim gibi ekranımda renk sorunu var. Sistemimde biraz değişiklik yaptıktan sonra oldu. Bu sorun bu sorun özellikle koyu bölgelerde oluşuyor turuncu gibi kesik kesik çizgiler. Bu arada DVI, VGA dönüştürücü kullanıyorum. Oyunlarda çok fazla belli oluyor ve rahatsız edici karanlık ortamlarda artıyor.
Ekran Alıntısı1.jpg
20170305123659_12.jpg
Inked20170305123627_1_LI1.jpg

Arkadaşlar öncelikle herkese salamlar. Konu başlağında da dediğim gibi ekranımda renk sorunu var. Sistemimde biraz değişiklik yaptıktan sonra oldu. Bu sorun bu sorun özellikle koyu bölgelerde oluşuyor turuncu gibi kesik kesik çizgiler. Bu arada DVI, VGA dönüştürücü kullanıyorum. Oyunlarda çok fazla belli oluyor ve rahatsız edici karanlık ortamlarda artıyor. Eki Görüntüle 219011 Eki Görüntüle 219012 Eki Görüntüle 219013
Dostum ekranın fotoğrafını kamerayla çekerek at. Ekran fotoğrafı çektiğinde senin ekranındaki görüntü değil ekran kartının çizdiği görüntünün fotoğrafı çekilir. Bu yüzden attığın fotoğraflarda bir sorun göremedim ben.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00