DVI ve HDMI Girişli Aparata VGA to HDMI Dönüştürücü Bağlamak

RedComandante

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar.

Konu başlığında belirttiğim gibi biraz karmaşık ama şu an için sadece VGA girişli monitöre sahip olduğum için böyle bir şey yapmak zorundayım. İki taraflı DVI HDMI girişli aparata VGA HDMI dönüştürücüyü birleştirirsem ciddi sorunlar ya da sıkıntılar yaşar mıyım ? ( Ekran kartına bağlayacağım. )

Teşekkürler.

Konuyu gören veya anlayan olmadı mı, gerçekten mi :(

Benzer konular oldukça fazla, bide pazar ya bugün arkadaşlar yeni yeni kendilerine geliyordur.
Dönüştürücü olarak şöyle bişi alabilirsin;
Dark DVI-VGA Dönüştürücü (DVI-I Erkek - VGA Dişi) Fiyatı
Çoğu ekran kartı kutusundan da çıkıyor bu apart ama bana sorarsan monitörü değiştir artık, dijital sinyal girişli bir model olsun...
Evet en kısa zamanda yeni bir monitör alıcam. Bugün kabloya bakarken mantık hatası yaptığımı fark ettim, zaten Arkası VGA önü HDMI direk bağlaya bilirim E.Kartına bide HDMI ön tarafını HDMI to DVI bağlıyordum saçma sapan birşey olmuş.

Evet en kısa zamanda yeni bir monitör alıcam. Bugün kabloya bakarken mantık hatası yaptığımı fark ettim, zaten Arkası VGA önü HDMI direk bağlaya bilirim E.Kartına bide HDMI ön tarafını HDMI to DVI bağlıyordum saçma sapan birşey olmuş.
Ben de neden aparatta kablo kullanacak diye düşündüm başlığı görünce :) Hdmi dan Vga ya aktif dönüştürücü kullanman gerek arkadaşın belirttiği gibi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı