Dwm.exe, GrooveMonitor.exe, AsusTPCenter.exe CPU Kullanımı

Hocam emsisoft u deniyorum. Temp 'in içinde fxsapidebuglogfile.txt bu kalıyor silinmiyor. Araştırdım windows özelliklerini aç kapattan faks ve yazıcıyı devre dışı bırakmam gerekiyormuş ama ben orayı açamadığımdan devre dışı da bırakamıyorum dolayısıyla silinmiyor. Emsisoft'tan sonra sonuçları haber ederim inşaAllah. Yardımlarınız için Allah razı olsun.

Emsisoftun buldukları bunlar hocam. Karantinaya almadan önce bi görün istedim ( Diğer maddelerde risk yok diyordu ve %100 e geldiğinde de değişiklik olmadı bu listede )

Dosya Ekleri

• Adsız3.png
    41,4 KB · Görüntüleme: 186
Yapmayın be hocam o kadar mı kötü durum. Emsisoft çözüm olmaz mı buna

Sality'yi Google'dan araştırın ve forumlara girin. Eski bir virüstür. Geri yükleme noktalarını kapatın. Bitdefender Rescue Disk oluşturun ve onunla sistemi tarayın. Bu virüs antivirüs yüklemenize, güvenli modu açmanıza bile izin vermeyebilir. Antivirüs yüklemenize izin vermiyor zaten.

Ben ümitliyim @Murat5038 hocam bi çözümünü biliyordur zaten. Önerileriniz için tekrar Allah razı olsun

Hocam emsisofta karantinaya al dedim sonraki durum bu.Aşağıda cpu kullanımına bakarsanız %3-5 lerde geziyor şu an sanki sorun çözülmüş gibi.Allah razı olsun hocam

Dosya Ekleri

• Adsız4.png
    43,2 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…