T Türkçesever Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 631 21 Mayıs 2017 #51 Ne oldu yine? Önleminizi almazsanız böyle olur. Bu eski bir virüs. Çoğu antivirüs veritabanına verdiğim VirusTotal sonucunda görüldüğü gibi eklemiş. Son düzenleme: 21 Mayıs 2017
Ne oldu yine? Önleminizi almazsanız böyle olur. Bu eski bir virüs. Çoğu antivirüs veritabanına verdiğim VirusTotal sonucunda görüldüğü gibi eklemiş.
L LazarusRefleks Hectopat Katılım 15 Mayıs 2017 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2017 #52 Yok hocam bir şey olduğundan demedim de siz öyle oraya da bulaşmış olabilir diyince canım sıkıldı biraz
Yok hocam bir şey olduğundan demedim de siz öyle oraya da bulaşmış olabilir diyince canım sıkıldı biraz
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 21 Mayıs 2017 #53 Türkçesever dedi: Ben Spybot gibi Sality virüsünün Emsisoft Emergency Kit'in dosyalarına bulaşmış olabileceğinden endişeliyim. Genişletmek için tıkla... Aktif koruma olmayan bir sisteme giremez girdiğinde ise hangi AV olursa olsun tüm uygulama uzantılı yani tüm exe'lere kendini yayar. Haliyle farklı bilgisayarda rescue işlemini uygulayıp bilgisayarı açmadan direkt boot edip tarama yapılması gerekli.
Türkçesever dedi: Ben Spybot gibi Sality virüsünün Emsisoft Emergency Kit'in dosyalarına bulaşmış olabileceğinden endişeliyim. Genişletmek için tıkla... Aktif koruma olmayan bir sisteme giremez girdiğinde ise hangi AV olursa olsun tüm uygulama uzantılı yani tüm exe'lere kendini yayar. Haliyle farklı bilgisayarda rescue işlemini uygulayıp bilgisayarı açmadan direkt boot edip tarama yapılması gerekli.