4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 23 Şubat 2022 #1 @Linuxginar hocam merhaba. Ben dwm kurdum. Senin özelleştirmeni kullanmak istiyorum. Nasıl kullanabilirim? Ayrıntılı anlatırsanız sevinirim.
@Linuxginar hocam merhaba. Ben dwm kurdum. Senin özelleştirmeni kullanmak istiyorum. Nasıl kullanabilirim? Ayrıntılı anlatırsanız sevinirim.
Çözüm L L Linuxginar 23 Şubat 2022 401916 dedi: @Linuxginar hocam merhaba. Ben dwm kurdum. Senin özelleştirmeni kullanmak istiyorum. Nasıl kullanabilirim? Ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kurunca dwm-6.2 lukest vs. klasorler var. Hepsinin icinde sudo make clean install komutunu calistiracaksin. ImLib hatasi alirsan: sudo pacman -S imlib2 yap. Diger gereksinimlerin kurulu olmasi gerek. Hepsini teker teker derleyeceksin ve .xinitrc dosyandaki exec i3 satirini exec dwm yapacaksin.
401916 dedi: @Linuxginar hocam merhaba. Ben dwm kurdum. Senin özelleştirmeni kullanmak istiyorum. Nasıl kullanabilirim? Ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kurunca dwm-6.2 lukest vs. klasorler var. Hepsinin icinde sudo make clean install komutunu calistiracaksin. ImLib hatasi alirsan: sudo pacman -S imlib2 yap. Diger gereksinimlerin kurulu olmasi gerek. Hepsini teker teker derleyeceksin ve .xinitrc dosyandaki exec i3 satirini exec dwm yapacaksin.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 23 Şubat 2022 #2 Şu videolara bakabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Üstte attığım şekilde seriler var. Day 1,2,3 gibi. Artı 0 Eksi
Şu videolara bakabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Üstte attığım şekilde seriler var. Day 1,2,3 gibi.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 23 Şubat 2022 #3 401916 dedi: @Linuxginar hocam merhaba. Ben dwm kurdum. Senin özelleştirmeni kullanmak istiyorum. Nasıl kullanabilirim? Ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kurunca dwm-6.2 lukest vs. klasorler var. Hepsinin icinde sudo make clean install komutunu calistiracaksin. ImLib hatasi alirsan: sudo pacman -S imlib2 yap. Diger gereksinimlerin kurulu olmasi gerek. Hepsini teker teker derleyeceksin ve .xinitrc dosyandaki exec i3 satirini exec dwm yapacaksin. Artı 2 Eksi Çözüm
401916 dedi: @Linuxginar hocam merhaba. Ben dwm kurdum. Senin özelleştirmeni kullanmak istiyorum. Nasıl kullanabilirim? Ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kurunca dwm-6.2 lukest vs. klasorler var. Hepsinin icinde sudo make clean install komutunu calistiracaksin. ImLib hatasi alirsan: sudo pacman -S imlib2 yap. Diger gereksinimlerin kurulu olmasi gerek. Hepsini teker teker derleyeceksin ve .xinitrc dosyandaki exec i3 satirini exec dwm yapacaksin.