Evet. Compile edip dener misiniz?@404631 soyle bir sey mi oluyor son durumda?
Kod:{ modkey, XK_F3, spawn, {.v = downvol } }, { modkey, XK_F0, spawn, {.v = mutevol } }, { modkey, XK_F4, spawn, {.v = upvol } },
Hata aldim derlerken.Evet. Compile edip dener misiniz?
rm -f dwm drw.o dwm.o util.o dwm-6.2.tar.gz
dwm build options:
CFLAGS = -std=c99 -pedantic -Wall -Wno-deprecated-declarations -Os -I/usr/X11R6/include -I/usr/include/freetype2 -D_DEFAULT_SOURCE -D_BSD_SOURCE -D_POSIX_C_SOURCE=2 -DVERSION="6.2" -DXINERAMA
LDFLAGS = -L/usr/X11R6/lib -lX11 -lXinerama -lfontconfig -lXft -lImlib2
CC = tcc
tcc -c -std=c99 -pedantic -Wall -Wno-deprecated-declarations -Os -I/usr/X11R6/include -I/usr/include/freetype2 -D_DEFAULT_SOURCE -D_BSD_SOURCE -D_POSIX_C_SOURCE=2 -DVERSION=\"6.2\" -DXINERAMA drw.c
tcc -c -std=c99 -pedantic -Wall -Wno-deprecated-declarations -Os -I/usr/X11R6/include -I/usr/include/freetype2 -D_DEFAULT_SOURCE -D_BSD_SOURCE -D_POSIX_C_SOURCE=2 -DVERSION=\"6.2\" -DXINERAMA dwm.c
In file included from dwm.c:325:
config.h:102: error: declaration expected
make: *** [Makefile:18: dwm.o] Error 1
Şu an okuldayım. Eve gidince atacağım.Config.h dosyasının 102. dwm.c dosyasının 325. satırını atabilir misiniz?
Tamam uygun olunca etiketlerseniz sevinirim.Şu an okuldayım. Eve gidince atacağım.
Config dosyasi 102. satir.Config.h dosyasının 102. dwm.c dosyasının 325. satırını atabilir misiniz?
* commands */
#include "config.h"
Her seyi ayarladim. Yine de derlerken hata aliyorum.Şimdi o son attığım config'i eski haline alın. Yani ilk attığınız config'e geri dönün. Sonra o configden pamixer olan yerleri amixer olarak değiştirin.
static const char *upvol[] = { "amixer", "set", "Master", "5%+", NULL };
static const char *downvol[] = { "amixer", "set", "Master", "5%-", NULL };
static const char *mutevol[] = { "amixer", "set", "Master", "toggle", NULL };
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.