3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 24 Ocak 2023 #31 Pacmanİnstall dedi: Söz de kurmuştum. Umarım kurmuşumdur. Evet kurmuşum. Terminal geldi. Genişletmek için tıkla... Tamamdir. Simdi pywal'i yukleyelim. pip3 install pywal Pacmanİnstall dedi: Bu arada hatalı mı kurmuşum? Dwm'i falan. Genişletmek için tıkla... Hayir dogru. Sadece xinitrc dosyasini ayarlamamiz gerekiyor. nano ~/.xinitrc yazin ve sunlari ekleyin: Bash:Panoya kopyala setxkbmap tr && slstatus && exec dwm
Pacmanİnstall dedi: Söz de kurmuştum. Umarım kurmuşumdur. Evet kurmuşum. Terminal geldi. Genişletmek için tıkla... Tamamdir. Simdi pywal'i yukleyelim. pip3 install pywal Pacmanİnstall dedi: Bu arada hatalı mı kurmuşum? Dwm'i falan. Genişletmek için tıkla... Hayir dogru. Sadece xinitrc dosyasini ayarlamamiz gerekiyor. nano ~/.xinitrc yazin ve sunlari ekleyin: Bash:Panoya kopyala setxkbmap tr && slstatus && exec dwm
P Pacmanİnstall Picopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Ocak 2023 #32 363652 dedi: Tamamdir. Simdi pywal'i yukleyelim. pip3 install pywal Hayir dogru. Sadece xinitrc dosyasini ayarlamamiz gerekiyor. nano ~/.xinitrc yazin ve sunlari ekleyin: Bash:Panoya kopyala setxkbmap tr && slstatus && exec dwm Genişletmek için tıkla... pip3 için ilk python-pip kurmam gerekmiyor mu hocam? Yine de deneyeyim. Evet komut yok diyor. Ve bu yazılar ne hocam? Yazılar kalp krizi geçirmelik. Ayrıca türkçe klavyede çalışmıyor.
363652 dedi: Tamamdir. Simdi pywal'i yukleyelim. pip3 install pywal Hayir dogru. Sadece xinitrc dosyasini ayarlamamiz gerekiyor. nano ~/.xinitrc yazin ve sunlari ekleyin: Bash:Panoya kopyala setxkbmap tr && slstatus && exec dwm Genişletmek için tıkla... pip3 için ilk python-pip kurmam gerekmiyor mu hocam? Yine de deneyeyim. Evet komut yok diyor. Ve bu yazılar ne hocam? Yazılar kalp krizi geçirmelik. Ayrıca türkçe klavyede çalışmıyor.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 24 Ocak 2023 #33 Pacmanİnstall dedi: pip3 için ilk python-pip kurmam gerekmiyor mu hocam? Yine de deneyeyim. Evet komut yok diyor. Ve bu yazılar ne hocam? Yazılar kalp krizi geçirmelik. Ayrıca türkçe klavyede çalışmıyor. Eki Görüntüle 1643797 Genişletmek için tıkla... X11 acikken loadkeys calismaz. "setxkbmap tr" kullanin. Fontlar eksik, duzeltilir. python-pip paketini kurul yeniden deneyin.
Pacmanİnstall dedi: pip3 için ilk python-pip kurmam gerekmiyor mu hocam? Yine de deneyeyim. Evet komut yok diyor. Ve bu yazılar ne hocam? Yazılar kalp krizi geçirmelik. Ayrıca türkçe klavyede çalışmıyor. Eki Görüntüle 1643797 Genişletmek için tıkla... X11 acikken loadkeys calismaz. "setxkbmap tr" kullanin. Fontlar eksik, duzeltilir. python-pip paketini kurul yeniden deneyin.
P Pacmanİnstall Picopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Ocak 2023 #34 Kurdum hocam ancak önemli mi bilmem göstereyim: Böyle bir şey dedi. Önemli değilse ne yaparak devam edelim?
Kurdum hocam ancak önemli mi bilmem göstereyim: Böyle bir şey dedi. Önemli değilse ne yaparak devam edelim?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 24 Ocak 2023 #35 Pacmanİnstall dedi: Kurdum hocam ancak önemli mi bilmem göstereyim: Eki Görüntüle 1643803 Böyle bir şey dedi. Önemli değilse ne yaparak devam edelim? Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Pywal duvar kagidi icin. Wget ile herhangi bir duvar kagidi indirin.
Pacmanİnstall dedi: Kurdum hocam ancak önemli mi bilmem göstereyim: Eki Görüntüle 1643803 Böyle bir şey dedi. Önemli değilse ne yaparak devam edelim? Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Pywal duvar kagidi icin. Wget ile herhangi bir duvar kagidi indirin.
P Pacmanİnstall Picopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Ocak 2023 #36 363652 dedi: Sorun yok. Pywal duvar kagidi icin. Wget ile herhangi bir duvar kagidi indirin. Genişletmek için tıkla... Duvar kağıdı işini yaptıktan sonra bizim yapacaklarımız direkt olarak bitiyor mu hocam? Sonrası fontlar ve günlük kullanıma hazırlık mı? Duvar kağıdı araştırıyorum bu arada şu an.
363652 dedi: Sorun yok. Pywal duvar kagidi icin. Wget ile herhangi bir duvar kagidi indirin. Genişletmek için tıkla... Duvar kağıdı işini yaptıktan sonra bizim yapacaklarımız direkt olarak bitiyor mu hocam? Sonrası fontlar ve günlük kullanıma hazırlık mı? Duvar kağıdı araştırıyorum bu arada şu an.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.745 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2023 #37 pywal'ı pip ile indirmek yerine pacman ile kursanız daha iyi olur. Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S python-pywal
pywal'ı pip ile indirmek yerine pacman ile kursanız daha iyi olur. Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S python-pywal
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 24 Ocak 2023 #38 Pacmanİnstall dedi: Duvar kağıdı işini yaptıktan sonra bizim yapacaklarımız direkt olarak bitiyor mu hocam? Sonrası fontlar ve günlük kullanıma hazırlık mı? Duvar kağıdı araştırıyorum bu arada şu an. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Sonrasi sizin hayal gucunuz. Config dosyasi duzenlemeyi ogrenmeniz gerekiyor sadece.
Pacmanİnstall dedi: Duvar kağıdı işini yaptıktan sonra bizim yapacaklarımız direkt olarak bitiyor mu hocam? Sonrası fontlar ve günlük kullanıma hazırlık mı? Duvar kağıdı araştırıyorum bu arada şu an. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Sonrasi sizin hayal gucunuz. Config dosyasi duzenlemeyi ogrenmeniz gerekiyor sadece.
P Pacmanİnstall Picopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Ocak 2023 #39 363652 dedi: Sorun yok. Pywal duvar kagidi icin. Wget ile herhangi bir duvar kagidi indirin. Genişletmek için tıkla... Komik ama wget diye komut yok diyor.
363652 dedi: Sorun yok. Pywal duvar kagidi icin. Wget ile herhangi bir duvar kagidi indirin. Genişletmek için tıkla... Komik ama wget diye komut yok diyor.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.745 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2023 #40 Pacmanİnstall dedi: Komik ama wget diye komut yok diyor. Genişletmek için tıkla... Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S wget
Pacmanİnstall dedi: Komik ama wget diye komut yok diyor. Genişletmek için tıkla... Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S wget