DX11 feature Level 10.0 required to run the Engine hatası

İşletim sistemi
Windows 10

offendeath

Picopat
Ekran kartım DirectX 11'i destekliyor. Fakat baktığımda DirectX 12 yüklü. Eskiden Valorant oynuyordum, şimdi oynayamıyorum. "DX11 feature Level 10.0 required to run the Engine." adlı hatayı alıyorum. Ekran kartım 11'i desteklemesine rağmen nasıl 12 yüklü oluyor bilmiyorum. Valorant'ın istediği DirectX sürümünü ekran kartım destekliyor ama giremiyorum. Ne yapmam lazım? Şimdiden desteğiniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
DX 11 hatta DX 12 destekli ekran kartı almalısınız maalesef.

Değil. Feature Level 10.0, DX11 teknolojisine ait bir özellik seviyesi. Bilip bilmeden yorum yapıp da kimseye atarlanmayın.

Hatta özellik seviyesini geçtim, kartınızın DX11 desteği bile yok. DX10.1 desteği var. Bu kartla bu oyunu oynayamazsınız. İstediğiniz kadar ticket atın, format atın, oyunu silin yükleyin...

Ne yazıyor ilgili sitede?

Bunun Türkçesi nedir?

Sorununuzun çözümü nedir? Yeni ekran kartı almak. Nokta.

@Bora Dere başka bir arkadaşa biraz ağır yazmış ama siz üstünüze alınmadan sorunuzun cevabını okuyun :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı