DX58so anakarta işlemci ve RAM önerisi

Yanına SSD alıp ona Windows 10'u kurun. Sata kablosunu almayı da unutmayın. Technopat'ta SSD önerisi adı altında başlık açıp oradan size yardım edebiliriz. Bütçenizi söylerseniz.

Yanına SSD alıp ona Windows 10'u kurun. Sata kablosunu almayı da unutmayın. Technopat'ta SSD önerisi adı altında başlık açıp oradan size yardım edebiliriz. Bütçenizi söylersiniz
Tamamdır teşekkür ederim bu çözünürlüğü yükseltme dediğiniz şeyi anlamadım sadece

45nm Çiplere bakma. Alacaksan ve desteği varsa 32nm olan xeonlardan al. IMC olarak çok daha iyi.

Ayrıca 1366 o kadar güçlü değil. Haswell'den daha kötü.
Kusura bakmayın işlemci terimlerinden pek anlamıyorum direkt işlemci öneriniz varmı

Anakartım bu

Yanına SSD alıp ona Windows 10'u kurun. Sata kablosunu almayı da unutmayın. Technopat'ta SSD önerisi adı altında başlık açıp oradan size yardım edebiliriz. Bütçenizi söylerseniz.
Yaklaşık 15 gün önce yazışmıştık dx58so anakartı hakkında bilgin vardır diye sana yazıyorum ben bu anakarta ram aldım 4+4 1600 mhz ama 1067 mhz çalışıyor ram mhz artırma videolarına bakıyorum hiçbirininki benim bios ekranım gibi değil nasıl yapılır biliyor musun açtığım konularda bios sürümümün görselini bulabilirsin

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı