Çözüldü Dxdiag oluşturucu hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
AMD Radeon HD 7600M geçişli ekran kartıyla Intel HD 4000 ekran kartında oyunlarda AMD'de ye geçmiyordu çözümlere baktım olmadı dxdiag a girdim oluşturucu ya baktım.
Toplam bellek: 5800.
VRAM: 2032.
Sistem belleği: 3800.
Geçerli mönitör modu: Yok yazıyor.
HDR: Yok yazıyor.
Monitör: Yok yazıyor.
Bu arada Win 8.1DE DirectX 11'di Win 10 geçmek istedim DirectX 12 oldu.
Oyunlarda bundan mı AMD'yi kullanmıyor? Gelişmiş seçeneklerde de sadece Intel var, aygıt yöneticisinde AMD var. Ama dxdiag da da var ama o dediklerim yazmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
ama dxdiagda ıntelde geçereli mönitör modu mönitör ve hdr de bişeyler yazıyor ama amd de yazmıyor oyunlarda amdye geçmiyor
gelişmiş şeçeneklerdeki mönitör :

Dosya Ekleri

• screen.png
    31,4 KB · Görüntüleme: 102
  • Adsız.png
    30,1 KB · Görüntüleme: 92
  • Adsız.png
    31,6 KB · Görüntüleme: 101
Eski amd arayüzünü kullanıyorsunuz amd'nin sitesinden yeni güncellemeyi alın.Bu sistemde daha geniş bir yönetim modu var. Malesef eski arayüzde pek fazla şey yapılmıyordu ama bu arayüzde aynı nvidia arayüzü gibi birçok ayara erşebiliyorsunuz.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    35,6 KB · Görüntüleme: 105
bunu nerden indirdiniz amdnin sitesinde yok
Doğru tahmin ettim. Sürücü bulucu kullandığın için format atın ilk olarak. Ayrıca isim değişikliği bir problem değildir.
başka bir çözüm yokmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…