Çözüldü Dxdiag oluşturucu hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
AMD Radeon HD 7600M geçişli ekran kartıyla Intel HD 4000 ekran kartında oyunlarda AMD'de ye geçmiyordu çözümlere baktım olmadı dxdiag a girdim oluşturucu ya baktım.
Toplam bellek: 5800.
VRAM: 2032.
Sistem belleği: 3800.
Geçerli mönitör modu: Yok yazıyor.
HDR: Yok yazıyor.
Monitör: Yok yazıyor.
Bu arada Win 8.1DE DirectX 11'di Win 10 geçmek istedim DirectX 12 oldu.
Oyunlarda bundan mı AMD'yi kullanmıyor? Gelişmiş seçeneklerde de sadece Intel var, aygıt yöneticisinde AMD var. Ama dxdiag da da var ama o dediklerim yazmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sürücü arkadaşın için desteği yok. Zaten o kartlara son gelen güncelleme 16.2.1 BETA olması lazım.

Konuya gelince, format atın ve sürücü bulucu kullanma. Windows 10 güncellemeleri bitince güncel sürücüyü buluruz kafan rahat olsun.

Formatı tüm dosya ve ayarları silmek şeklindemi yapayım

Sıfırlamayı diyorsanız çok temiz olacağını sanmıyorum. Verdiğim bağlantıyı izleyip nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu işlemi yapmadan önce önemli dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın!

Önemli dosyalar ?
Ve ben şuan win 10 kullanıyorum ztn

Windows un yüklü olduğu diskte önemli verileriniz varsa farklı bir diske alın, yoksa direk Usb üzerinden temiz kurulum yapın.

Fomat çözüm değil, sonrasında doğru adımları atmak gerek, yardımcı oluruz ama sürücü bulucu işleri bozuyor. Onun için format atın ve sonra bir şey yüklemeden belirtin.
Önemli dosyalar ?
G
Formattan sonra yapılması gerekenleri yazarmısınız format attım sayılır
G
Formattan sonra yapılması gerekenleri yazarmısınız format attım sayılır

Formattan sonra yapılması gerekenleri yazarmısınız
Fomat çözüm değil, sonrasında doğru adımları atmak gerek, yardımcı oluruz ama sürücü bulucu işleri bozuyor. Onun için format atın ve sonra bir şey yüklemeden belirtin.
Hala yok yazıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…