DXDiag VRAM'i Eksik Gösteriyor

Berkay İçöz

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar MSI Nvidia GTX 1050 2G ekran kartına sahibim. Son sürücüyü yükledikten sonra ekran kartının video belleği DxDiag'da 1987 MB olarak gösteriliyor. Normalde 2048 MB idi. GTA 5'de 2047 olarak gözükse de DxDiag'da 1987 MB olarak gözüküyor.

Bununla beraber yeni yüklediğim Call of Duty: WWII oyununda da video belleği 1987 MB olarak gözüküyor. Yardımlarınızı bekliyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dxdiag düşük gösteriyor olabilir, çünkü bende görüntü bağdaştırıcısı özelliklerine girdiğimde orada ayrılmış video belleği 2048 mb, toplam bellek 10223 olarak gösterse de dxdiag bölümünde ayrılmış video belleğini bende göstermiyor fakat, toplam bellek 10193 olarak görünüyor. Yani 30 mb daha düşük görünüyor. Oyunda ise görüntü ayarlarına bağlı olarak yükselme ve düşme olabilir kafanı takma. COD oyununda grafikleri yükselterek dene birde.

Dxdiag düşük gösteriyor olabilir, çünkü bende görüntü bağdaştırıcısı özelliklerine girdiğimde orada ayrılmış video belleği 2048 mb, toplam bellek 10223 olarak gösterse de dxdiag bölümünde ayrılmış video belleğini bende göstermiyor fakat, toplam bellek 10193 olarak görünüyor. Yani 30 mb daha düşük görünüyor. Oyunda ise görüntü ayarlarına bağlı olarak yükselme ve düşme olabilir kafanı takma. COD oyununda grafikleri yükselterek dene birde.

Vallahi ayarların hepsini Ultra'ya dayadım, bir iki ufak lag dışında herhangi bir sorun yok akıyor oyun. Herhalde mimari farkı ortaya çıkıyor. Bu arada 2048 yerine 1987 mb yazsa da ben GTA'daki gibi önerilen limitleri aşmış bulunmaktayım doğal olarak.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı